UFC

Usman oduševio MMA zajednicu, izdvajamo najzanimljivije reakcije: ‘Čini se da sam idući na redu...‘

Daniel Cormier i Kamaru Usman
 Screenshot (Twitter, UFC)
Izvedba aktualnog prvaka impresionirala je mnoge profesionalne MMA borce

Kamaru Usman nastavio je s impresivnim nizom u UFC-ovom kavezu te je u ranim nedjeljnim satima prekidom u trećoj rundi zaustavio Gilberta Burnsa. Bila je to za najboljeg velteraša svijeta već treća obrana naslova, ali i rekordna 13. uzastopna pobjeda koju je ostvario kao borac ove kategorije.

Iako se u počecima našao u problemima, Usman se pribrao i u nastavku preokrenuo borbu u svoju korist. Posebno je tu efikasan bio njegov prednji direkt, a ključna je bila i pametna te smirena reakcija u onim najbitnijim trenucima.

Kamaruova izvedba impresionirala je mnoge profesionalne MMA borce, a neke od najzanimljivijih reakcija na glavnu borbu UFC-a 258 prenosimo vam u nastavku članka:

"Kakav emotivan trenutak između njih dvojice. Čestitke prvaku što je još jednom obranio tron, a čestitke i Burnsu na izvrsnoj izvedbi te profesionalnosti i 'fair playu'" - Francis Ngannou.

"Dominantna izvedba Kamarua Usmana" - Neil Magny.

"Prvak je odradio impresivan nastup! Presudio je prednji direkt... Loša je stvar što se tako morte boriti protiv timskog kolege, ali to vam je borilački sport" - Megan Anderson.

"Samo da vidite naše sparinge. Od svih likova s kojima treniram, Usman je jedini koji postaje jači iz runde u rundu" - Justin Gaethje.

"Usman se došao igrati. Zaslužio je poštovanje" - Max Holloway.

"S obzirom na to da sam jedini iz TOP 5 s kojim se Usman nije borio... Čini se da sam idući na redu... ima smisla, zar ne? Sjajna izvedba" - Stephen Thompson.

"Imao sam osjećaj da bi to Gilbert mogao izvući, ali Kamaru još uvijek ostaje nerješiv problem. Prvak je i više nego dobar" - Michael Chandler.

"Kamaru Usman je opak lik!!!" - napisao je na društvenim mrežama Daniel Cormier, koji je nešto kasnije u 'backstageu' čestitao prvaku te kao i mnogi pohvalio njegov prednji direkt.

"Ne mogu ni zamisliti kako bi se to bilo boriti s timskim kolegom. Svaka čast obojici. Sjajna izvedba" - Michael Chiesa.

"Burns je izgledao odlično u prvoj rundi. Siguran sam da će se vratiti" - Cub Swanson.

Linker
23. travanj 2024 12:51