UFC

Usman poručio Edwardsu: ‘Podsjetit ću ga da sam ja tip koji mu je dvaput uzeo srce i dušu‘

Kamaru Usman

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Mentalno će mu biti drugačije, ali vjeruje kako će Edwardsa brzo podsjetiti s kim ima posla ove subote

Konačno smo se približili UFC 286 priredbi u Londonu, a nju će naravno predvoditi treći meč između Kamarua Usmana i Leona Edwardsa. Prošloga ljeta Edwards je Usmana iznenadio ‘‘high kickom‘‘ kojim ga je u posljednjoj minuti borbe nokautirao i uzeo mu pojas u velter kategoriji, a svoju će osvetu Usman ove subote tražiti na gostujućem terenu.

Prvi put su se njih dvojica borili još 2015. godine na početku njihovih UFC karijera, a tada je odlukom sudaca slavio Usman. Bio je blizu da to isto učini u osmom mjesecu prošle godine, no u posljednjoj minuti borbe je Edwards izvukao taj udarac kojim ga je srušio. Uoči trećeg meča, Usman je poslao snažnu poruku Edwardsu:

‘‘Kada ste uspješni, imate osjećaj da svi samo sjede i čekaju da izgubite. Tako je i sa Floydom Mayweatherom. Bio je toliko savršen da su ljudi samo čekali da izgubi. Kad se to dogodilo meni, taj udarac je odjeknuo diljem svijeta. Taj udarac je jedino oružje koje mu je prolazilo. Bio je to dobar udarac. Nisam radio dobar posao da ga zaustavim. Bio je predivan, kapa dolje‘‘, rekao je Usman u ‘‘The Pivot Podcastu‘‘.

‘‘Nikad nisam bio u ovakvoj poziciji, ali znam da se mentalno ništa nije promijenilo. To je isti tip kojeg sam prebio prije. I dalje će biti taj tip. Morat ću ga na to podsjetiti odmah. Želim mu slomiti dušu i srce, podsjetit ću ga da sam ja taj koji mu je dvaput uzeo dušu‘‘, dodao je.

UFC 286 je na rasporedu ove subote od 18:00 prema našem vremenu, a glavni dio priredve starta od 22:00. Hoće li Usman vratiti pojas u svoje vlasništvo, tada ćemo saznati.

Linker
23. travanj 2024 01:13