UFC

Usmanovih sedam: Ovi su velteraši za UFC-ovog prvaka bolji od Jorgea Masvidala

 Brazil Photo Press/ AFP
Kamaru Usman nije nimalo impresioniran Jorgeom Masvidalom. Štoviše, UFC-ov prvak odlučio je nabrojati čak sedam velteraša koji bi po njemu trebali biti bolje rangirani od popularnog 'Gamebreda'.

Usman i Masvidal nastavljaju sa svojim verbalnim ratom, a ovoga je puta novi udarac zadao prvak nigerijskog porijekla.

Kamarua je proteklog vikenda za vrijeme Dominance MMA eventa 'uhvatio' TSN-ov novinar Aaron Bronsteter te od njega zatražio da rangira svoje konkurente u velteru.

"Mislim da sam ja na vrhu, definitivno... Onda slijedi Colby Covington. Potom imate likove poput Leona Edwardsa i Tyrona Woodleyja. Oni su u toj nekakvoj neizvjesnoj utrci. Zatim slijede ubojice koje polako nadolaze, a onda imate tipove poput Masvidala koji ponekad pobjede, a ponekad izgube, ali su jednostavno tu", izjavi je Usman.

Od UFC-ovog prvak se potom tražilo da precizira koji su to borci po njemu ispred 'Gamebreda'.

"Colby Covington, Tyron Woodley, Leon Edwards, Geoff Neal, Vicente Luque, Abdul Razak Alhassan i Santiago Ponzinibbio", jasno je poručio Kamaru.

'The Nigerian Nightmare' još uvijek čeka na službenu potvrdu svog idućeg meča. Prema trenutno dostupnim informacijama, njegov sljedeći protivnik trebao bi biti upravo Masvidal, a kao priredba na kojoj bismo mogli gledati njihov obračun spominje se UFC 252 (11. srpnja.)

Linker
27. travanj 2024 09:48