UFC

Valentina Shevchenko je jako fokusirana na subotu: ‘Ući ću u kavez, uništiti protivnicu i uzeti pojas nazad!‘

Valentina Shevchenko

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Valentina djeluje jako fokusirano na ovaj vjerojatno prijelomni meč u njenoj karijeri

Težak je meč ove subote pred bivšom prvakinjom Valentinom Shevchenko. Nakon što joj je Alexa Grasso ranije ove godine oduzela pojas odličnim ‘‘submissionom‘‘ u četvrtoj rundi, Valentina će pokušati vratiti pojas u T-Mobile Areni u noći sa subote na nedjelju. Neće biti lako, ali na njoj je da pokuša vratiti pojas koji je do sada držala.

Iako je Grasso i prije prvog meča slovila kao dosta nezgodna protivnica, mnogi su se ipak kladili na Valentinu na temelju svega što je do sada napravila. Sada Alexi ipak više fanova daje šanse u revanšu, no ne i Valentina:

‘‘Imala je jedno uspješno rušenje u prvoj rundi. To su kamere snimile i sada svi vide samo to rušenje, a ne gledaju ostatak borbe. Borba nije izgledala tako. To je bio jedan trenutak, ali nažalost, taj trenutak je definirao cijelu borbu. Pobjeđivala sam tu borbu. Ovo je MMA, ove stvari se dogode, ali imam priliku sve ispraviti kako je i trebalo biti prvi put‘‘, rekla je Valentina za MMA Fighting.

‘‘Neću se igrati. Doći ću tamo, a moj je cilj ući u kavez, završiti i uništiti protivnicu. Vratit ću svoj pojas i nastavit ću tamo gdje sam stala. Za mene postoji samo subota, ništa nedjelja i ponedjeljak nakon‘‘, dodala je.

Valentina djeluje jako fokusirano na ovaj vjerojatno prijelomni meč u njenoj karijeri. Sada već ima 35 godina i ukoliko ponovno izgubi od Grasso, to bi mogao biti posljednji put da ju gledamo u kavezu. Grasso je pokazala da ju može pobijediti, tako da će sigurno biti napeto.

Linker
24. travanj 2024 06:20