UFC

Valentina Shevchenko zaprijetila Alexi Grasso: ‘Ove subote neću imati milosti, pobjeđivala sam prošlu borbu!‘

 Valentina Shevchenko 

 Tomaz Jr/Zuma Press/Profimedia
Bio je ovo Valentini prvi poraz nakon onoga od Amande Nunes na UFC 215 priredbi 2017. godine, a taj poraz nikad nije osvetila

U trećem mjesecu ove godine Alexa Grasso učinila je ono što je rijetko tko očekivao. ‘‘Submissionom‘‘ u četvrtoj rundi je pobijedila Valentinu Shevchenko i prekinula joj dominaciju i niz od devet pobjeda, a revanš je zakazan za ovu subotu i UFC Fight Night 227 priredbu.

Kritiziralo se Valentinu da u posljednjih nekoliko mečeva samo ‘‘odrađuje posao‘‘ i da jedva pobjeđuje protivnice, a Grasso je to kaznila i uzela joj pojas. Valentina je sada spremna isti vratiti, a rekla je da neće imati izbora te prema Grasso ove subote neće imati nimalo milosti.

‘‘Kada sada ponovno pogledam borbu, mogu reći da sam pobijedila tri runde. Uzela sam i svaku minutu te četvrte sve do tog finiša. Još jedna stvar, moj mentalitet sada nije da gledam unazad prema tom trećem mjesecu, ne razmišljam što se tada dogodilo. Sada sam motivirana riješiti se tog osjećaja iz trećeg mjeseca. Sada imam snažnu, pozitivnu energiju, neću imati niti malo milosti‘‘, rekla je Valentina za MMA Junkie.

‘‘Borba je borba, moram se nositi sa istom osobom u kavezu. U kavezu morate imati svoj najbolji mogući nastup. Sada se borim na ‘Fight Nightu‘, a na njima sam uvijek bila uspješna. Imam jako dobar omjer na ‘Fight Nightovima‘. To je za mene također dobra stvar‘‘, dodala je.

Bio je ovo Valentini prvi poraz nakon onoga od Amande Nunes na UFC 215 priredbi 2017. godine, a taj poraz nikad nije osvetila. Vjerujemo da neće dopustiti da to bude slučaj i s Alexom Grasso, a ove ćemo subote vidjeti hoće li provesti ono što je naumila.

Linker
25. travanj 2024 10:37