UFC

Valentina Shevchenko želi instant revanš: ‘Znam da sam bolja‘; Alexa Grasso prihvatila izazov

Valentina Shevchenko, Alexa Grasso  

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Čini se da se već zna protiv koga će imati prvu obranu pojasa

Sada već bivša UFC prvakinja muha kategorije, Valentina Shevchenko, detronizirana je u borbi koja je sada već kandidat za najveće iznenađenje godine. Iako je Valentina bila favorit 12-1 na kladionicama, Alexu Grasso izgleda to nije previše impresioniralo te je iskoristila svoju priliku na najbolji mogući način. Niz od sedam uzastopnih obrana titule tako je zaustavljen, a Valentina želi instant revanš.

"Definitivno želim instant revanš zato jer znam da sam pobjeđivala u toj borbi. To se događa u MMA-u. Dobivaš borbu, bolji si u svakoj rundi, a onda ti jedna glupa pogreška pokvari sve. To je sve dio ove igre. Čestitke Alexi, ali znam da sam jača od nje. Da nije bilo tog ‘spinning kick‘ udarca, sve bi završilo puno drugačije. Barem sada ima nekih promjena u diviziji. Sve je sada življe, ali ja se ubrzo vraćam po svoj pojas" - izjavila je Valentina na konferenciji za novinare.

Alexa Grasso također nema ništa protiv revanša, što je također objasnila na konferenciji.

"Naravno, ona je bila dominantna prvakinja. Naravno da ćemo ovo ponoviti. Znali smo da će se okrenuti, i tada je bilo lakše uzeti joj leđa, tako da sam samo čekala taj trenutak. Stvarno sam se nadala tom ‘spinning kick‘ udarcu. Čekala sam svoju priliku." - prihvatila je Alexa izazov od bivše prvakinje.

"Ja sam rođena i treniram tu u Meksiku. Kada sam tek krenula govorili su mi da neću ništa postići. Rekli su mi da nikada neću uzeti pojas i da nikada neću dospjeti u UFC. Ali čovječe ja sam toliko trenirala za ovo sve. Imam sjajan tim iza sebe i ponosna sam na sve nas." - zaključila je Grasso.

Linker
20. travanj 2024 13:41