UFC

Veliki revanš Vicente Luquea i Belala Muhammada!

Luque, Muhammad

 Ufc Vegas 51,
Pobjednik će se lansirati na vrh ljestvice izazivača

Šest godina nakon njihove prve borbe, Vicente Luque i Belal Muhammad ponovno se susreću, a ovoga puta ulog je odlazak u sami vrh velter kategorije. Luque je u prvoj borbi izašao kao pobjednik nokautiravši Muhammada u prvoj rundi, a trenutno iza sebe ima pobjednički niz u zadnje 4 borbe. Od njihove posljednje borbe Muhammad je ostvario čak 10 pobjeda i samo 1 poraz, a sada traži priliku za iskupljenje od poraza nokautom kojeg mu je priuštio Brazilac. Ovoga puta borba će se održati na 5 rundi, a tko se bolje pripremio vidjet ćemo za par dana.

Iz UFC Vegas 51 priredbe također valja izdvojiti borbu neporaženog ruskog borca Gadzhi Omargadzhieva kojemu će ovo biti prvi nastup unutar UFC promocije i Caio Borralha, Brazilca koji će također u subotu debitirati unutar promocije. Brazilac se ranije trebao boriti protiv Jamiea Picketta i Dustina Stoltzfusa ali obje borbe su otkazane tako da će mu ovo biti prva borba nakon sudjelovanja u Contender Series 2021. godine.

Na cardu su se trebali boriti Uriah Hall protiv Andre Muniza no ta borba je otkazana jer se Hall povukao, a organizatori nisu mogli pronaći adekvatnu zamjenu za Muniza u tako kratkom vremenskom roku. Također je otkazana i borba koja je trebala otvoriti glavni dio priredbe. Riječ je o borbi između Elizeu dos Santosa i Mounir Lazzeza gdje se dos Santos povukao iz osobnih razloga, a organizatori i dalje traže adekvatnu zamjenu za Lazzeza. Elizeu dos Santos već 7 godina bori se pod okriljem UFC organizacije u kojoj je do sada sakupio 9 pobjeda i 3 poraza, ali unatoč tome se nije uspio probiti u top 15 izazivača velter kategorije.

Kompletan popis borbi možete pogledati u nastavku članka.

UFC Vegas 51 fight card

Glavni dio programa:

Vicente Luque vs. Belal Muhammad

Caio Borralho vs. Gadzhi Omargadzhiev

Miguel Baeza vs. Andre Fialho

Mayra Bueno Silva vs. Yanan Wu

Pat Sabatini vs. T.J. Laramie

Preliminarne borbe:

Devin Clark vs. William Knight

Lina Lansberg vs. Pannie Kianzad

Drakkar Klose vs. Brandon Jenkin

Rafa Garcia vs. Jesse Ronson

Chris Barnett vs. Martin Buday

Jordan Leavitt vs. Trey Ogden

Istela Nunes vs. Sam Hughes

Heili Alateng vs. Kevin Croom

Linker
20. travanj 2024 07:05