UFC

Pohvalila se slikom izbijenih prednjih zubiju i slomljenim nosom

Pannie Kianzad

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prava je rijetkost da borac završi sa izbijenim zubima s obzirom na upotrebu štitnika za zube

UFC zvijezda Pannie Kianzad završila je sinoćnju borbu protiv Line Lansberg sa slomljenim nosom i izbijena prednja 2 zuba. Unatoč tome mlada Iranka je upisala pobjedu ali po vrlo visokoj cijeni. Kianzad je nakon borbe objavila sliku u kojoj prstom pokazuje na izbijene zube na licu, tj. na rupu koja sada leži gdje su joj nekoć bili zubi. Obo je možda i jedna od najbrutalnijih ozljeda lica koju smo mogli gledati u ženskom MMA.

Nakon borbe odradila je intervju i osvrnula se na pobjedu:

"Imam mutno sjećanje na cijelu borbu; mislim da sam u prvoj rundi odlično prezentirala borbu u parteru uzevši leđa protivnici i pritom pogađajući par dobrih udaraca."

Mutno sjećanje ostalo joj je na drugu rundu nakon "knockdowna".

"U drugoj rundi sam radila jako dobro sve dok se odjedanput nisam našla na podu. Nisam ništa razumjela... Je li me nokautirala? Sve se dogodilo jako brzo i možda sam izgubila rundu zbog toga iako sam se odmah ustala i vratila u borbu. Bilo bi jako loše da me udarila dok sam bila na podu."

Smatra kako je njoj pripala i treća runda.

"Uzela sam treću rundu i osjećala sam kako su mi ruke opet precizne. Prvo sam ja njoj zadala posjekotinu, onda je ona meni i odjednom je sve bilo puno krvi. Prošle su mi različite misli kroz glavu, ali sve što sam zamislila to sam i napravila."

S ovom pobjedom Kianzad se vratila natrag na pobjedničke staze nakon poraza od Paquel Pennington. Prvu borbu koju je izgubila bila je davne 2019. godine i od onda je zaredala 4 pobjede prije borbe s Raquel.

Linker
30. travanj 2024 21:35