UFC

‘Venom‘ Page nije fan Pereirinog stila: ‘On samo prima puno i vraća udarce, nije ništa spektakularno. Pobijedit će Hill‘

Alex Pereira 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako je istina da se radi o dosta čvrstom borcu i jakom udaraču, ne treba ni zanemariti njegov tehnički kickboks kojim je bio i prvak Gloryja

Večeras nas konačno očekuje jubilarni UFC 300. Alex Pereira i Jamahal Hill borit će se za titulu u poluteškoj kategoriji u glavnoj borbi večeri, no cijela priredba je natrpana odličnim borbama te jedva čekamo početak u ponoć. Pereira će pokušati po prvi puta obraniti titulu, a Hill će pokušati vratiti ono što u borbi nikada nije ni izgubio.

Stil ove dvojice boraca garantira vatromet, ali s tim se neće složiti i nova UFC-ova uzdanica, Michael ‘‘Venom‘‘ Page. Page očigledno nije Pereirin fan jer je jučer njegov stil okarakterizirao kao ‘‘ništa posebno‘‘, a i prognozirao je pobjedu Hilla:

‘‘Čudno je. Vidim zašto je Alex Pereira uspješan i zašto je opasan, ali ne bih njegov stil ocijenio kao nešto spektakularno. On je samo jako snažan. Njegovi udarci nogom su čisto zlostavljanje. Očito je i jako čvrst. Ima ludu snagu u rukama. Ima i dobru bradu jer također prima jako puno udaraca‘‘, rekao je Page na svom YouTube kanalu.

‘‘Mislim da će pobijediti Jamahal Hill. Dobro je ono što je Pereira učinio do sada. Jednostavno mi se ne sviđa kada ljudi samo pokušavaju biti čvrsti. Njegov stil je ‘ja sam čvrst, primat ću i davati udarce‘. Za mene je to 50-50 stil. Nekada pobijediš, nekada izgubiš‘‘, pojasnio je.

Iako je istina da se radi o dosta čvrstom borcu i jakom udaraču, ne treba ni zanemariti njegov tehnički kickboks kojim je bio i prvak Gloryja. Večeras ćemo vidjeti hoće li izdržati i Hillove udarce, ali i hoće li se Hill moći nositi sa svime što Pereira donosi u borbu.

Linker
16. travanj 2024 13:17