UFC

(VIDEO) ‘Iako nas čeka rat, ja sam tvoj fan i poštujem te‘: Pogledajte susret Jamahala Hilla i Alexa Pereire

Alex Pereira (lijevo) i Jamahal Hill (desno)

 Screenshot (instagram, Espn Mma)
Dvojica predvodnika UFC 300 eventa imali su bliski susret tijekom ‘‘fight weeka‘‘

Odabir glavne borbe večeri na UFC 300 eventu naišao je na podijeljene reakcije javnosti nakon što je UFC službeno potvrdio kako će Jamahal Hill i Alex Pereira predvoditi povijesni event.

Mnogi su očekivali spektakl koji bi nadišao ‘‘granice očekivanog‘‘. Šuškalo se o povratku Conora McGregora, a povremeno i o nekim imenima poput Brocka Lesnara. Neki su se nadali obračunu Alexa Pereire i Toma Aspinalla, ali na kraju smo dobili meč za pojas u poluteškoj kategoriji.

Potisnemo li očekivanja ‘‘nerealnog‘‘, moramo priznati kako bi meč između Hilla i Pereire trebao biti jako uzbudljiv. Obojica su vrsni udarači, sjajni nokauteri i bespoštedni borci. Vjerujemo kako će publici pružiti pravi rat i teško će taj meč potrajati svih pet rundi.

Ono što modernoj MMA publici možda nedostaje jest animozitet između dvojice glavnih likova. Pereira i Hill nisu borci koji preferiraju ‘‘trash talk‘‘ i nepotrebne tenzije van kaveza, što dokazuje i njihov jučerašnji susret u Las Vegasu.

Hill je prišao prvaku poluteške kategorije iskazujući poštovanje. Pereira je uzvratio svojom poznatom uzrečicom ‘‘Chama‘‘, na što je Hill pitao ‘‘što ‘Chama‘ zapravo znači‘‘. Pereira je pojasnio kako se radi o izjavi sličnoj američkom terminu ‘‘Let‘s go‘‘ (‘Idemo‘).

Hill je u nastavku konverzacije zatražio Pereiru da mu se potpiše na majicu jer Jamahal skuplja potpise svih aktera UFC 300 eventa. Pereira je pristao bez oklijevanja, a Hill je dodao:

‘‘Iako nas čeka rat, ja sam i dalje tvoj fan i poštujem te.‘‘

Bio je ovo jedan lijep susret dvojice istinskih boraca i sportaša. Neki bi možda priželjkivali naguravanje, uvrede i tenzije, ali Hill i Pereira ‘‘govorit će‘‘ unutar kaveza.

Linker
30. travanj 2024 12:23