UFC

‘Venom‘ Page proziva omraženog Irca u usponu: ‘On je sedmi, a sedam je moj sretan broj‘

Michael Page

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Englez nakon spektakularnog debija proziva UFC-ovu zvijezdu u nastanku na okršaj u rodnom gradu

Michael „Venom“ Page uspješno je debitirao u najvećoj MMA organizaciji te je na UFC-u 299 deklasirao Kevina Hollanda. Englez se nakon pobjede pronašao na 13. mjestu ljestvice izazivača velter kategorije i nije čekao s prozivkama. Prije borbe s Hollandom pričao je i o svojim željama za napad na titulu njegovog sunarodnjaka Leona Edwardsa, spominje kako bi taj engleski okršaj bio najveća MMA priredba u povijesti Velike Britanije, no i sam shvaća kako to ovog trenutka još nije moguće.

Lijepe prognoze za MVP-jev debi nije imao ni Ian „Machado“ Garry koji je smatrao kako Page sa svojih 36 godina nema prevelike šanse, Page nije razočarao, učinio je sve što treba da pobijedi i uspio da sve izgleda vrlo lagano te Garryjeve komentare nikako nije zaboravio. U emisiji MMA Hour Page je rekao kako čuje da se šuška o UFC-ovom eventu u Manchesteru ovog ljeta (sedmi mjesec) i govori kako ta borba ima najviše smisla naknadno na Irčeve komentare.

“Mislim da borba koja vjerojatno ima najviše smisla je Ian Garry s obzirom na to da je mislio da neću proći Kevina. Bio je vrlo omalovažavajuć što je u redu, svatko ima pravo na svoje mišljenje i nema potrebe da se ljutim zbog toga, ali sada sam prošao kroz Hollanda, možda me možda ti (Garry) možeš zaustaviti.

U Ujedinjenom Kraljevstvu bi meč bio savršen, tamo bi arena eksplodirala, mislim da je to dobra borba. On je sedmi, a sedam je moj sretan broj.”

Doduše, vidjeli smo kako se Garry upustio u neugodnu razmjenu s kraljem ‘‘trash talka“ Colbyjem Covingtonom te sve nalaže kako je to iduća borba za Irca, ostavljajući mogućnost susreta s MVP-jem postrani.

Linker
24. travanj 2024 09:04