UFC

(VIDEO) 14 minuta munjevite brutalnosti: Pogledajte najbrže prekide u povijesti UFC-a

 screenshot/YouTube
U seriji sjajnih kompilacija kakve UFC posljednjih mjeseci postavlja na svoj kanal našao se i 'najbrži' do sada. Pogledajte kompilaciju čak 28 prekida, u velikoj većini nokauta, koji su se u UFC-ovom Octagonu dogodili u prvih 15 sekundi borbe.

Kad je Jorge Masvidal u srpnju prošle godine ekspresno nokautirao Bena Askrena, srušio je rekord za najbrži UFC prekid u 25 godina dugoj povijesti promocije. Prije nje je tu čast čak punih 13 godina imao Duane Ludwig, iako su Todd Duffee i Chan Sung Jung svoje glasovite ekspresne pobjede postigli možda i brže od njega, no reakcija suca tim je putem produžila borbe za sekundu ili dvije. Naravno, svi navedeni prekidi nalaze se u ovoj kompilaciji.

Zapravo, u njoj se nalazi ukupno 28 prekida koji su se u UFC-ovom Octagonu dogodili unutar prvih 15 sekundi borbe. Od samih početka i Olega Takhtatova pa do modernih gladijatora poput Jairzinha Rozenstruika i Johnnyja Walkera. Dva borca našli su se po dva puta u kompilaciji. Anthony Johnson za svoje dvije pobjede, po jednu u velteru i jednu u poluteškoj kategoriji te Anthony Perosh. Jednom kao pobjednik, a jednom kao žrtva gadnog nokauta kojim ga je savladao nažalost pokojni Ryan Jimmo.

Kompilacija u trajanju od 14 minuta nalazi se ispred vas. Uživajte!

Linker
20. travanj 2024 13:17