UFC

(VIDEO) 40 sekundi Conorovog pakla: Prisjetite se još jednom kako je McGregor prebio Kauboja!

Cerrone vs. McGregor
 screenshot/Youtube
Ako ste kojim slučajem zaboravili kako je Conor McGregor za samo 40 sekundi doslovno prebio Donalda Cerronea na UFC-u 246, evo vam prilike da se podsjetite kako je to izgledalo. Naime, ESPN-ov SportsCentar je na svom Instagramu objavio čitav meč, što i nije posebno teško radi njegovog kratkog trajanja.

Podsjetimo kako je Irac Cerronea načeo na samom startu, već onim udarcima ramenom u klinču, da bi ga u prave probleme uvalio onim "high kickom" koji je odsjeo na glavi "Kauboja". Ostatak je bila tek egzekucija u čemu je "Notorious" iznimno efikasan.

Iako je meč trajao tek 40 seknudi, "Kauboj" je u njemu zadobio frakturu nosa i orbitalne kosti. Toliko o McGregorovoj snazi i može li se nositi s velterašima većima od sebe. U ovom trenutku se ne znaju planovi niti jednog od ova dva borca. I dok irska mega zvijezda pokušava pronaći što brži put prema revanšu s Nurmagomedovim, Cerrone je baš u četvrtak najavio brži povratak od očekivanog. Navodno bi ga u akciji trebali vidjeti već u ožujku ili travnju. Protiv koga i gdje, e to se još uvijek ne zna...

Linker
21. svibanj 2024 06:45