UFC

(VIDEO) Adesanya i Vettori se susreli u predvorju: ‘Gdje je moj pojas!?‘

 Screenshot
Prvi susret sudionika glavne UFC 263 borbe nije bio previše ugodan

Israel Adesanya i Marvin Vettori nisu u najboljim odnosima napustili Octagon nakon borbe koju su odradili u travnju 2018. godine. Talijan se nije mogao pomiriti s porazom podijeljenom odlukom sudaca i gotovo da je već od idućeg dana krenuo tražiti revanš. To mu je svakako pomoglo pri motivaciji, budući da je od tog poraza naslagao pet pobjeda i došao do prilike napasti titulu koja je u međuvremenu završila upravo kod Adesanye.

Iako se od tada nisu susreli, prepucavanja putem društvenih mreža bila su stalna, posebno kako su šanse za njihovo novo uparivanje bile sve veće. Vettori je zapravo bio tu puno glasniji, dok Adesanya baš i nije pokazivao preveliki interes ponoviti njihovu borbu. Ravnodušnost je zadržao i tijekom prvog ovotjednog susreta, koji se dogodio u predvorju hotela.

"Gdje je moj pojas", upitao je Vettori, nakon čega ga je Adesanya upitao koji pojas, dodavši da mu je Gucci trebao napraviti jednog. Sam susret trajao je otprilike dvije sekunde, dok je Vettori još nešto dobacio tek u prolazu.

"Dobit ću uskoro svoj pojas. Uzet ću tvog brate, uzet ću tvog moj prijatelju", rekao je Talijan.

Adesanya nije okretao glavu, nastavio je gledati u svom smjeru, samo kratko dodavši, gotovo sebi u bradu:

"Ja nisam tvoj prijatelj."

Borba Adesanye i Vettori vrlo je intrigantna, ne samo iz razloga što je prva borba bila vrlo neizvjesna, nego i zbog toga što ne znamo kako će Adesanya reagirati nakon prvog poraza u karijeri te hoće li to imati ikakvog efekta na njegov stil borbe.

Isto tako, bit će zanimljivo vidjeti hoće li inače vrlo emotivni Vettori izgorjeti i prije nego što uđe u Octagon. Njegova želja je ogromna, ali više puta smo vidjeli kako to znati biti kontraproduktivno.

Pitanja je puno, a odgovori bi se trebali dobiti u jutarnjim nedjeljnim satima.

Linker
25. travanj 2024 08:14