UFC

(VIDEO) Amanda Nunes gestom nakon borbe još jednom potvrdila svoju veličinu

Amanda Nunes
 screenshot/YouTube
Krasnu gestu napravila je Amanda Nunes nakon pobjedue u UFC 250 borbi protiv Felicije Spencer

Pet rundi apsolutne dominacije viđeno je u borbi Amande Nunes i Felicije Spencer. No, već sama činjenica da je borba potrajala punih pet rundi trebala bi puno značiti, posebno ako se zna da je prvakinja u sedam od prethodnih deset borbi slavila prekidom. Protiv sebe je imala nevjerojatno srčanu borkinju koja niti u jednom trenutku nije razmišljala o predaji. Iako je uvjerljivo poražena i nije došla blizu osvajanja titulu, njen stav uistinu je šampionski. To je prepoznala i sama Nunes.

Naime, nakon što je borba završena, a Amanda je u ruke dobila svoj pojas, s istim je prišla svojoj protivnici i dala joj ga u ruke, da osjeti kako je to imati ga u svom posjedu. Ta gesta nam jako puno govori o tome koliko Nunes cijeni svoju protivnicu, ali isto tako otkriva još nešto o osobi za koju svi u UFC-u imaju samo riječi hvale i nećete rijetko čuti da netko Amandu zove jednom od najsimpatičnijih osoba u UFC-u. Nikad nema ništa ružno za reći o bilo kome, a svoj posao obavlja na fantastičan način.

Uistinu je najveća koju je profesionalni borilački sport, ne samo MMA, do sada vidio i to će vjerojatno kroz iduće godine nastaviti potvrđivati. Pogledajte kako je izgledala spomenuta gesta.

Linker
15. travanj 2024 04:37