UFC

(VIDEO) Bitan pomak u mučnom slučaju: Identificiran osumnjičenik za nestanak Harrisove kćeri

Aniah i Walt Harris
 Instagram
Došlo je do bitnih pomaka u slučaju pronalaska Aniah Blanchard, nestale kćeri UFC-ovog borca Walta Harrisa. Policija je identificirala, a zatim i izdala nalog za uhićenje osumnjičenika koji bi mogao biti upleten u njen nestanak.

Podsjećamo, 19-godišnja Aniah Blanchard nestala je u ranim satima srijede 23. listopada i od tada joj se gubi svaki trag. Policija i njen otac, koji je otkazao svoju ugovorenu borbu protiv Alistaira Overeema, od tada su u konstantnoj potrazi i mole javnost za bilo kakve informacije. Jučer je napokon došlo do određenog pomaka.

Policija je identificirala 30-godišnjeg Ibraheema Yazeeda, kao osobu koja bi mogla biti upletena u slučaj te je nedugo nakon toga izdana potjernica za istim. Naime, automobil nestale Aniah pronađen je dva dana nakon njenog nestanka na parkiralištu jednog kompleksa apartmana, s vidljivom štetom na desnom dijelu vozila, koja nije postojala kad se Aniah udaljila od kuće istim automobilom. Također, prije dva dana objavljena je fotografija osobe koja se nalazila u istom dućanu kad i Blanchard, nedugo prije nego je ona posljednji puta viđena. On je brzo identificiran kao gore navedeni Yazeed.

Nedugo nakon toga saznalo se kako se isti trenutno nalazi pod jamčevinom te čeka suđenje zbog pokušaja ubojstva, dvije otmice prvog stupnja i dvije pljačka drugog stupnja. Sve to dogodilo se u veljači ove godine. Policija je obavijestila kako se osumnjičenika smatra naoružanim i opasnim te u slučaju da primijete istog, građane su zamolili da ne djeluju na vlastitu ruku nego da nazovu organe reda.

Harris se protiv Overeema trebao boriti 7. prosinca na UFC on ESPN 7 priredbi, no tu je borbu otkazao i umjesto njega će uskočiti Jairzinho Rozenstruik. O slučaju je obavijestla i ABC televizijska postaja, čiji prilog smo podijelili ispod teksta.

Linker
17. svibanj 2024 08:07