UFC

(VIDEO) Ceremonijalno vaganje u Londonu opako nas je nabrijalo na spektakl

Alexander Volkov i Tom Aspinall

 screenshot (YouTube, UFC)
Dočekali smo i taj vikend u kojem ćemo pratiti londonsku UFC priredbu

Dvije godine i četiri mjeseca čekali smo UFC priredbu u Europi. Pandemija je poremetila razne planove, ali Octagon je napokon tamo gdje je trebao biti onog vikenda kad se sve zaustavilo i kad smo upoznali jednu novu sadašnjost. Kako se polako vraćamo staroj, tako se vraćaju i stare navike, a to su te da ćemo par puta godišnje moći uživati u europskih UFC priredbama. Priredbama koje za nas jednostavno imaju nešto posebno, a one u Velikoj Britaniji tu se itekako ističu.

Nije tajna da UFC voli London. Ovo je 12. priredba u povijesti promocije koja će se održati u prijestolnici Ujedinjenog Kraljevstva, a tek Las Vegas ih je vidio (puno) više. I ne trebamo se čuditi da nas čeka vrhunski "fight card", na kojem svatko može pronaći ponešto. A ako za sada još uvijek niste dovoljno zagrijani za sve to, vjerojatno bi pomoglo gledanje ceremonijalnog vaganja, gdje je sve odrađeno onako kako se radilo nekad i gdje posebno MMA nostalgičari mogu uživati.

Na pozornicu u O2 Areni izašlo je svih 12 parova. Neka sučeljavanja već sada su ponudila tenzija, neka su odrađena uz međusobno poštovanje i staloženost, a ovo što je sigurno je da nitko neće biti ravnodušan kad u subotnju večer zakorače u najpoznatije borilište na svijetu.

Sve kreće u subotu 19. ožujka već od 18 sati, kad je na rasporedu uvodni program koji sadrži šest borbi, dok je glavni, s također šest borbi, na rasporedu od 21 sat.

Nama je srce zaigralo dok smo gledati ceremonijalno vaganje, a vjerujemo da će i mnogima od vas koji to još nisu napravili. Zbog toga dijelimo snimku ispod teksta. Uživajte i pripremite se za subotnu zabavu.

Linker
14. travanj 2024 21:55