UFC

(VIDEO) Charles Oliveira objavio fotografije ozljede, Dana ga kritizirao: ‘Trebao je prvo nazvati nas, mogli smo ovo riješiti‘

 Charles Oliveira 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Plastični kirurg bi vjerojatno uspio sanirati ovu posjekotinu i omogućiti Oliveiri da se bori idućega tjedna, no sada je gotovo jer to ipak nisu učinili

Kao grom iz vedra neba je jutros došla vijest kako Charles Oliveira ipak neće nastupiti na UFC 294 priredbi idućega tjedna protiv Islama Makhacheva, te da će umjesto njega Islamu u kavez ući Alexander Volkanovski. Obradovalo je to brojne fanove, jer se većina jako dobro sjeća svakog trenutka njihovog prvog susreta.

UFC 294 tako je dobio novi ‘‘main event‘‘, a Makhacheva ionako čeka veliki revanš. Razlog zbog kojeg se Oliveira morao povući iz borbe je ozljeda, a sada je jasnije o čemu se točno radi i zbog čega ‘‘Do Bronx‘‘ ne može nastupiti idućega tjedna.

U videu kojeg je postavio na svom Twitter profilu, Charles Oliveira se ispričao fanovima i postavio fotografije ozljede koja ga je udaljila od ovoga meča. Radi se o užasnoj posjekotini iznad desnoga oka, a video možete pogledati ovdje:

Povodom ove ozljede se oglasio i UFC-ov predsjednik, Dana White:

‘‘Nisu nam ništa javili. Mi bismo ga poslali kod plastičnog kirurga koji bi posjekotinu zašio iznutra. Znate, odmah bi smo to riješili. Ti tipovi nas nikada ne zovu kada se nešto ovakvo dogodi. Nazovu nas već kada je zašiveno. No, s druge strane, razumijem zašto nije želio riskirati‘‘, rekao je Dana.

Plastični kirurg bi vjerojatno uspio sanirati ovu posjekotinu i omogućiti Oliveiri da se bori idućega tjedna, no sada je gotovo jer to ipak nisu učinili. Makhacheva sada čeka Alexader Volkanovski koji mu je vjerojatno još i teži izazov, a fanovi su dosta uzbuđeni zbog toga što ćemo gledati taj revanš.

Linker
28. travanj 2024 22:09