UFC

(VIDEO) Charles Oliveira poručio Makhachevu: ‘Ti i tvoj tim se**te cijelo vrijeme, tata je došao‘

Charles Oliveira

 GIUSEPPE CACACE/AFP/Profimedia
Svađali su se oko toga što se borba nije održala u Brazilu

Danas popodne održana je press konferencija za najiščekivaniji meč, ali event ove godine. Radi se o UFC 280 priredbi koja se ove subote održava u Abu Dhabiju, iako to nije bila prvotna želja bivšeg prvaka Charlesa Oliveire.

Press konferencija nije mogla proći bez pitanja o lokaciji. Poznato je da su Oliveira i njegov tim htjeli da se borba održi negdje u Brazilu, no UFC im nije ispunio želju nego je borba organizirana u Abu Dhabiju. Nije nikakva tajna da su tamo navijači Makhacheva, što je dokazalo zviždanje na svaku Oliveirinu riječ.

Novinari su pitali Oliveiru kako se osjeća zbog toga što se bori na Islamovom terenu, na što je on odgovorio:

‘‘Ja sam kod kuće. Volim biti na ovakvim mjestima. Uvijek sam ih zvao da dođu u moju kuću, no nisu‘‘, započeo je Oliveira.

Ubacio mu se Makhachev: ‘‘Pitao sam Danu da borba bude u Brazilu, ja i moj tim smo spremni. Želim to učiniti u Brazilu. Tražili smo Brazil puno puta. Ako ne vjerujete, pitajte Danu.‘‘

Odgovorio je Oliveira: ‘‘Ova borba se nikad nije trebala dogoditi u Brazilu, ti i tvoj tim samo se**te cijelo vrijeme, ali nema veze, ne brini. Ja sam ovdje, budi miran. Nisam imao razloga spominjati tvoje ime. Prvak ima ime i to je Charles Oliveira. Tata je došao.‘‘

Ako je pressica bila ovako zanimljiva, vjerojatno će i borba biti pravi vatromet. Sutra je na rasporedu službeno vaganje, a onda nam samo preostaje čekati ovaj spektakl.

Linker
14. travanj 2024 15:12