UFC

Charles Oliveira bio je silno nabrijan nakon jučerašnjeg sučeljavanja: ‘Ubit ću ovog tipa!‘

Charles Oliveira

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
‘‘Do Bronx‘‘ je željan krvi i s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što će pružiti protiv Makhacheva

Oba sučeljavanja ovog tjedna između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva bila su sjajna. Obojici boraca vidi se u pogledu kako jedva čekaju početak meča, jer pobjednik te borbe etablirat će se kao najbolji borac lake kategorije na svijetu.

Nije između njih bilo nikakvih naguravanja i nepotrebnih ekscesa. Obojica su profesionalci i svoje će reći večeras oko 23:00h u Etihad Areni u Abu Dhabiju. Posljednje sučeljavanje odradili su jučer tijekom ceremonijalnog vaganja, a Charles Oliveira nedugo nakon sučeljavanja poručio je:

‘‘Lav lake kategorije i dalje riče!‘‘, a na putu u ‘‘backstage‘‘, Oliveira je bio još nabrijaniji. Jedan od UFC-ovih zaposlenika upitao ga je kako se osjeća nakon sučeljavanja, a Oliveira je na portugalskom poručio:

‘‘‘Ubit ću tog tipa‘‘

‘‘Do Bronx‘‘ više je nego spreman, a pobijedi li Islama Makhacheva večeras, mnogi će ga smatrati najvećim borcem u povijesti UFC-ove lake kategorije. Oliveira ima priliku izjednačiti i rekord kategorije kad su u pitanju uzastopne pobjede. Trenutno je na 11, a Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson rekorderi su sa 12.

Tonyja Fergusona već je porazio, a možda se i Khabib Nurmagomedov odluči vratiti iz mirovine ako Oliveira večeras pobijedi njegovog nasljednika i prijatelja iz djetinjstva.

Još nekoliko sati dijeli nas do ovog meča koji jednostavno ne smijete propustiti. Sve najbitnije informacije o samom eventu možete pročitati OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 22:50