UFC

(VIDEO) Chimaev bez maske stigao pred novinare: ‘Osjećam se bolje, ali još uvijek se oporavljam‘

Khamzat Chimaev
 Screenshot (YouTube, UFC)
Khamzat tvrdi da bismo ga uskoro trebali ponovno gledati u akciji

Khamzat Chimaev stigao je u Čečeniju te pred kamerama progovorio o svom stanju i otkazanoj borbi protiv Leona Edwardsa. 

Neporaženi 'Borz' nadao se da će već 20. siječnja moći svima dokazati kako 'hype' iz 2020. nije slučajnost, a namjeravao je to napraviti borbom protiv jednog od najboljih velteraša svijeta. No, na razočaranje brojnih fanova koji su s nestrpljenjem iščekivali taj dvoboj, Chimaev je otkazao nastup nakon što se saznalo da je zaražen koronavirusom.

Predsjednik UFC-a Dana White već je najavio da će UFC pokušati pronaći novi datum za ovaj vrlo zanimljivi susret, ali nešto više informacija od toga još nismo dobili.

U međuvremenu se Khamzat pojavio u Čečeniji gdje ga je dočekala veća grupa novinara. UFC-ov borac izašao je iz aviona bez maske na licu, a takav je i pred kamerama odgovarao na pitanja. Definitivno je to bilo nešto što neki zbog njegovog stanja nisu očekivali i zbog čega ga je dio medija odlučio javno prozvati.

"Zbog virusa sam morao otkazati nastup. Još uvijek se oporavljam, ali uskoro ćemo se boriti. U ovim se trenucima osjećam sjajno i lijepo vas je sve vidjeti. Bio sam pozitivan na COVID-19, ali to je bilo još prije mjesec dana. Sad se oporavljam, osjećam bolje i namjeravam trenirati kod kuće. Glava me boljela pa sam se odlučio testirati i nalaz je bio pozitivan", objasnio je Chimaev svoju situaciju.

Linker
13. siječanj 2021 08:11