UFC

(VIDEO) ‘Chito‘ Vera stroj je za finiše: Pogledajte kompilaciju njegovih nokauta i ‘submissiona‘

Frankie Edgar (lijevo) vs. Marlon Vera

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
29-godišnji ekvadorski borac bantam kategorije uvijek ide po prekid

Možda i najveći meč u dosadašnjoj karijeri čeka Marlona Veru ovog vikenda na UFC on ESPN 41 priredbu. Ekvadorac će predvoditi event borbom protiv Dominicka Cruza, istinske legende ovog sporta i bantam kategorije.

Pobijedi li Vera takvog borca, dokazat će kako je legitiman kandidat za napad na pojas, a bila bi mu to ujedno i četvrta pobjeda zaredom. ‘‘Chito‘‘ je u dosadašnjoj karijeri znao zapinjati na borcima top kvalitete kao što su Jose Aldo, John Lineker pa i Song Yadong. Sada će imati novu priliku za iskorak, a prošle godine također je pobijedio jednu legendu.

Vera je imao podosta problema u meču protiv Frankieja Edgara, ali krajem treće runde pogodio je sjajnim ‘‘front kickom‘‘ i uspavao je Edgara pred prepunim Madison Square Gardenom. Bila je to Verina jubilarna deseta pobjeda prekidom pod okriljem UFC-a, a ususret sljedećem nastupu, UFC je odlučio složiti kompilaciju njegovih najboljih finiša.

Naravno da je ‘‘front kick‘‘ protiv Frankieja Edgara zacementiran kao najbolji potez na toj listi, ali bilo je zanimljivo vidjeti za što su se još odlučili ljudi zaduženi za kreiranje tog videa.

Reći ćemo vam kako se ‘‘high kick‘‘ protiv Brada Picketta definitivno isplati pogledati ponovno, a bilo je tu i sjajnih ‘‘submissiona‘‘. Nećemo vam previše otkrivati i kvariti uzbuđenje, najbolje da sve pogledate sami.

Video se nalazi pri dnu teksta. Uživajte.

Linker
26. travanj 2024 10:06