UFC

‘Usadit ću mu strah, navest ću ga da odustane i bit ću poznat kao tip koji je umirovio McGregora bez da sam bacio udarac‘

Michael Chandler

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Michael Chandler svim silama pokušava izazvati McGregora da se konačno obračunaju

Situacija između Michaela Chandlera i Conora McGregora iz dana u dan postaje sve bizarnija i komičnija. Irac ničime ne odaje dojam borca koji će se spremiti za povratak mečevima na najvišoj razini, ali Michael Chandler uporno čeka, potencijalno gubi vrijeme, ali ne odustaje od čekanja.

Razne su strategije kojima je Chandler pokušavao privući Conora na što brži povratak. Više puta CHandler je isticao kako će lakoćom poraziti McGregora, navodio je kako bi se Conor vjerojatno već vratio borbama da ga čeka neki drugi protivnik itd.

Ovaj put Chandler je pronašao novu strategiju kojom će pokušati isprovocirati McGregora na povratak. Naime, ‘‘Iron‘‘ je u razgovoru sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama poručio kako bi mogao poraziti McGregora čak i bez službene borbe.

‘‘Mike, koja je tvoja strategija protiv nekoga poput McGregora?‘‘, pitao je jedan od Mikeovih pratitelja, na što je Chandler ponudio interesantan odgovor.

‘‘Usađivanje straha. Navest ću ga da odustane od meča i da se osramoti, a ja ću biti poznat kao tip koji je umirovio McGregora bez da sam bacio udarac.‘‘, odgovor je Michaela Chandlera.

Svima je vjerojatno jasno što Chandler ovdje radi. Već polako u očaju zbog predugog čekanja svog protivnika, Chandler počinje igrati ‘‘igricu‘‘ u kojoj navodi kako se McGregor neće usuditi pojaviti u kavezu i da će to biti kraj njegove karijere. Chandler poseže za takvim potezima u nadi da motivira McGregor na što brži povratak, ali upitno je može li išta više motivirati Conora McGregora da se vrati ovako okrutnom sportu.

Linker
07. rujan 2024 09:47