UFC

(VIDEO) Conor McGregor otkrio što se promijenilo u njegovom načinu treniranja: ‘On je zapravo drag tip kada je trijezan‘

Conor McGregor

 SCREENSHOT/YOUTUBE (THE MMA HOUR)
Povratak Conora McGregora očekujemo na samom kraju lipnja, ali njegove pripreme doživjele su malu promjenu

Conor "Notorious" McGregor imao je nevjerojatnu sreću u siječnju 2023. godine kada ga je doslovno "pokupio" automobil. Naime, McGregor je uživao u jutarnjoj vožnji na svom biciklu kada ga jedan vozač u predgrađu Dublina nije na vrijeme uočio. McGregor je pao bez ozbiljnijih posljedica, a to se ne može baš reći za njegov bicikl.

Od tada Irac više ne prakticira svoju nekad najomiljeniju aktivnost, a to je potvrdio jutros na svom Instagram profilu prisjećajući se tog nemilog događaja.

Na spomenutom videu možemo vidjetI McGregora i "nesretnog" vozača koji je očito bio u strahu od reakcije borilačke superzvijezde. Conor je bio opušten odnosno bio je dobre volje, a nakon što je vozač shvatio da "Notorious" sve shvaća olakotno odahnuo je.

"Čovjek je mislio da Conor zapravo dokumentira njegovo ubojstvo" i "Conor je zapravo drag tip kada je trijezan" samo su od nekih komentara na popularnoj objavi.

Linker
19. lipanj 2024 03:52