UFC

(VIDEO) Costa brutalno odgovorio Khamzatu: ‘Ti si mrtvac koji hoda po Čečeniji, dolazim te je**ti u tvojoj kući!‘

Paulo Costa

 Twitter/Paulo Costa
Borrachinha je uzvratio Chimaevu brutalnim porukama i prijetnjama

Nakon što je Khamzat Chimaev svom sljedećem protivniku Paulu Costi poslao poruku kako će ga "prebiti, rasplakati i poslati kući", dodavši kako on ni "nije Brazilac", odgovor s druge strane nije trebalo dugo čekati. Borrachinha, koji će s čečenskim borcem (sa švedskom adresom) odmjeriti snage na na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju, uzvratio je još brutalnijim porukama.

"Naporno treniram svaki dan, nemam slobodnih dana. Pogledaj ovo lice, gledaj točno ovamo gurmanski Chen Chenu. Ovo je čovjek koji će te ubiti", rekao je Costa u videu kojeg je objavio na svojim društvenim mrežama, uz pomalo dijaboličan osmijeh, pa u drugom dijelu dodao:

"Ti si mrtav čovjek, mrtav čovjek koji hoda po Čečeniji, dolazim te je**ti u tvojoj kući". Između izgovaranja zlokobnih poruka i prijetnji, 32-godišnji Brazilac ponosno je pokazivao svoje bicepse i trbušne mišiće. Kako je to sve skupa izgledalo možete i samo pogledati u videu koji slijedi.

Podsjetimo, "zla krv" između dvojice navedenih boraca rodila se još u rujnu prošle godine kada su se verbalno obračunali u prostorijama UFC-ovog Performance Instituta u Las Vegasu, nakon čega se sukob samo produbljivao, a epilog će, dakle, imati u oktogonu Etihad Arene 21. listopada.

Linker
04. svibanj 2024 23:42