UFC

Jedna od najiščekivanijih borbi UFC-a 294 pod upitnikom? Brazilac objavio fotografije poslije operacije: ‘Koliko si zapravo jak?‘

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, PAULO COSTA)
Na društvenim mrežama otkrio je da je otišao ‘pod nož‘

Nešto manje od dva tjedna dijeli nas do novog UFC-ovog PPV "eventa". Riječ je naravno o UFC-u 294 koji će se održati 21. listopada u Abu Dhabiju, a glavna borba večeri rezervirana je za obračun oko pojasa lake kategorije gdje će Islam Makhachev braniti titulu protiv Charlesa Oliveire.

Još jedna borba kojoj se fanovi MMA-a silno vesele jest ona između Paula Coste i Khamzata Chimaeva. "Borz" će ovog puta nastupiti u srednjoj kategoriji nakon što je zadnji put pao vagu kada se trebao boriti s Nateom Diazom prošle godine u rujnu, a nasuprot njega bi se trebao naći "Borrachinha".

Ipak, njegova posljednja objava na društvenim mrežama izazvala je neke upitnike. Naime, Brazilac je otkrio da je prije tri tjedna otišao "pod nož", to jest obavio je operativni zahvat.

"Koliko si zapravo jak? Nikad zapravo ne znaš dok te ne bace u vatru. Operiran sam prije tri tjedna i zaradio sam 10 šavova. Ipak, znam koliko sam čvrst te se nastavljam poboljšavati, spariram kao i inače. Blagoslovljen sam, Bog mi daje nevjerojatnu kondiciju i okružen sam velikim ljudima", napisao je u objavi koju prilažemo. Upozoravamo, nije za svačiji želudac.

Postavlja se pitanje ima li smisla ulaziti u borbu protiv Chimaeva, koji je jako opasan borac i može iskoristiti svaku Costinu slabost. Ipak, Costa zna najbolje, a nadamo se da će pružiti dobru borbu kad zakorači u kavez u subotu idući tjedan.

Linker
26. travanj 2024 03:30