UFC

(VIDEO) 'Crna zvijer' nakon pobjede u New Yorku poslala poruku kontroverznoj zvijezdi: 'Gubi se van iz UFC-a!'

 Screenshot (YouTube)
Derrick Lewis proteklog je vikenda prekinuo negativni niz od dva poraza i u meču protiv Blagoya Ivanova stigao do bitne pobjede za svoj status u teškoj kategoriji.

Lewis je na UFC 244 spektaklu slavio podijeljenom odlukom sudaca, a jedno zanimljivom medijsko obraćanje imao je u New Yorku nakon završetka priredbe.

Derrick je poručio kako je otvoren za meč s Curtisom Blaydesom, ali više od toga pozornost je privukao svojim komentarom o Gregu Hardyju.

"Želim da odvuče svoju guzicu izvan UFC-a. Zbog njega svi mi ostali izgledamo loše. Mi ga ovdje ne trebamo", poručio je Lewis bivšoj NFL zvijezdi.

Hardy se, podsjetimo, nadolazećeg vikenda u Moskvi bori protiv Alexandera Volkova, borca kojeg je 'Crna zvijer' pobijedila u listopadu 2018. godine i to velikim nokautom koji mu je donio preokret u samoj završnici borbe.

"Sad su ga pročitali. Ovoga puta neće imati inhalator da mu pomogne u kavezu. Stoga mislim i da neće pobijediti Volkova", prognozirao je Lewis sunaslovnu borbu UFC Fight Night 163 priredbe.

Podsjetimo, Hardy je u meč s ruskim teškašem uletio kao zamjena za Juniora Dos Santosa. Svoj posljednji nastup imao je prije samo dva tjedna kada je mu je oduzeta pobjeda jer je između druge i treće runde koristio inhalator u meču s Benom Sosolijem. To inače nije bio njegov jedini kontroverzni nastup u UFC-ovom Octagonu budući da je i u svom debiju za najjaču MMA promociju bio diskvalificiran zbog korištenja ilegalnih udaraca.

Linker
20. travanj 2024 02:07