UFC

(VIDEO) Dana White noćas podijelio četiri nova ugovora: Novi član organizacije je i sin nekadašnjeg učesnika ‘TUF-a‘

Teixeira vs. Lopes

 Screenshot (x, Ufc)
Čestitamo svim dobitnicima ugovora s najjačom svjetskom MMA organizacijom

Šesta epizoda ovogodišnje, osme sezone DWCS-a je iza nas, a pet borbi gledali smo sinoć. Unatoč tome što su svi pružili sve što su imali, neki ipak nisu učinili dovoljno da zarade ugovor s UFC-om. UFC-ov predsjednik noćas je podijelio četiri ugovora i doveo četiri nova borca u svoje redove, a u nastavku pročitajte više.

U glavnoj borbi večeri gledali smo okršaj u bantam kategoriji između Elijaha Smitha i Aarona Taua, a Smith je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Inače, radi se o sinu borca koji je dva puta sudjelovao na ‘‘The Ultimate Fighteru‘‘, Gilberta Smitha. Smith mlađi preživio je posljednju rundu gdje mu je težak posao zadao Tau, tako da je kući otišao s ugovorom u UFC-u.

U sunaslovnoj borbi gledali smo okršaj teškaša, a kakav bi to okršaj teškaša bio bez nokauta. Tallison Teixeira noćas je učinio sve što je trebalo učiniti te je nokautirao Arthura Lopesa, a za odličan nokaut zaradio je ugovor s UFC-om.

Benjamin Bennett i Joey Hart nastupili su prije njih, a Bennett je slavio podijeljenom odlukom sudaca. Bila je to podosta bliska borbe, te unatoč tome što je Bennett zasluženo pobijedio, nije oduševio UFC-ovog predsjednika da mu da ugovor.

Borac srednje kategorije, 22-godišnji Ateba Gautier, svladao je tehničkim nokautom u drugoj rundi Yuru Naita, te time zaradio ugovor. Večer su otvorili Ahmad Hassanzada i Dylan Mantello, a Hassanzada je slavio ‘‘submissionom‘‘. 2022. je on također pokušao dobiti ugovor preko DWCS-a, no to mu je uspjelo tek sinoć.

Čestitamo dobitnicima ugovora i novim UFC-ovim borcima, a rezultate možete pogledati ispod:

DWCS S8 W6 - Rezultati

Elijah Smith def. Aaron Tau via jednoglasnom odlukom sudaca (29-28, 29-28, 29-28)

Tallison Teixeira def. Arthur Lopes via knockout (punch) — R1, 1:57

Benjamin Bennett def. Joey Hart def. via podijeljenom odlukom sudaca (29-28, 28-29, 29-28)

Ateba Gautier def. Yura Naito via TKO (punches) — R2, 4:00

Ahmad Hassanzada def. Dylan Mantello via submission (rear-naked choke) — R3, 2:41

Linker
18. rujan 2024 07:56