UFC

(VIDEO) Derrick Lewis uplašio Whitea tijekom sučeljavanja s Pavlovichem: Pogledajte i ostala sučeljavanja

Derrick Lewis, Dana White i Sergei Pavlovich

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
UFC-ov borac teške kategorije uvijek je ‘‘tempirana bomba‘‘ tijekom ‘‘staredowna‘‘ s protivnicima

Jedan dan dijeli nas od UFC 277 priredbe na kojoj ćemo gledati dvije borbe za pojas i još pregršt interesantnih mečeva. U glavnoj borbi večeri, Amanda Nunes i Julianna Pena obračunat će se za pojas UFC-ove bantam kategorije.

Krajem prošle godine, Pena je priredila veliku senzaciju pobjedom protiv dominantne prvakinje, a Nunes sada mora dokazati da je ta pobjeda bila jednostavno ‘‘loša večer u uredu‘‘ te da je i dalje najbolja bantamašica na svijetu.

U sunaslovnoj borbi večeri također će biti ulog pojas, ali onaj za privremenog prvaka muha kategorije. Deiveison Figueiredo neko će vrijeme izbivati iz kaveza, a promocija je kroz privremenog prvaka odlučila dobiti sljedećeg izazivača.

Brandon Moreno i Kai Kara-France pružit će nam bez ikakve dileme fantastičan meč i ovo se ne smije propustiti. Radi se o dvojici boraca koji malo pričaju van kaveza, ali zato sve nadoknade unutar kaveza.

To se očitovalo i na njihovom sinoćnjem sučeljavanju nakon konferencije za medije. Sve je prošlo u prijateljskom tonu između njih.

Najzanimljivije je zapravo bilo između teškaša Derricka Lewisa i njegovog protivnka Sergeija Pavlovicha. Dana White od početka sučeljavanja bio je napet jer Lewis često voli fizički nasrnuti na protivnika, a s obzirom da se radi o ogromnom teškašu, Whiteu nije lako obuzdati ga.

Lewis ovaj puta nije napravio ništa pretjerano, ali malim pokretom uspio je uplašiti Whitea koji se ipak nasmijao u nastavku i zagrlio ‘‘Black Beasta‘‘.

Kako su izgledala sučeljavanja svih aktera ‘‘main carda‘‘, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
08. svibanj 2024 17:03