UFC

(VIDEO) Diaz objavio brutalan video s treninga uoči velikog povratka na UFC-u 241

Nate Diaz
 Instagram
Prošlo je jako mnogo vremena od kada smo posljednji put u Octagonu gledali jednu od najvećih MMA zvijezda današnjice - Natea Diaza. Mlađi brat u ovoj borilačkoj obitelji će se u akciju vratiti na UFC-u 241 protiv bivšeg prvaka Anthonya Pettisa. Priredbu, koja se održava 18. kolovoza u kalifornijskom Anaheimu, predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier mečem za titulu u teškoj kategoriji.

Diaz je noćas na svojim društvenim kanalima objavio sjajan video koji najavljuje njegov veliki povratak. Ako ste do sada bili nabrijani na meč Diaz vs. Pettis, onda ćete nakon gledanja ovog videa još malo nestrpljivije brojati dane do UFC-a 241.

Podsjetimo da smo Natea Diaza posljednji put u akciji gledali još 20. kolovoza 2016. godine kada je na UFC-u 202 poražen od Conora McGregora u velikom revanšu. Stoga je jasno da će do njegovog povrataka proći gotovo točno tri godine. Popularni Diaz u karijeri ima 19 pobjeda i 11 poraza, a u posljednja tri meča ima pobjede protiv McGregora i Michaela Johnsona.

Pettis je nedavno prešao u velter kategoriju gdje je šokirao bivšeg višestrukog izazivača Stephena Thompsona. S mnogo samopouzdanja ulazi u meč protiv Diaza na UFC-u 241.

Linker
05. svibanj 2024 09:14