UFC

(VIDEO) Gadna ozljeda ruke s Contender Seriesa ostavila Whitea i komentatore bez teksta

 screenshot
U glavnoj borbi druge epizode ovosezonskog Contender Seriesa viđena je gadna ozljeda Joea Pyfera

Dustin Stoltzfus novi je član UFC-a, a postao je to nakon pobjede u borbi protiv Joea Pyfera. Bila je to glavna borba na programu druge epizode ovosezonskog Contender Series showa, a završena je u petoj minuti prve runde, nakon što Pyfer više nije bio u stanju nastaviti borbu.

Prije tog trenutka viđeno je nešto više od četiri minute sjajne akcije, tijekom koje su oba borca puno toga pokazali. Ključan trenutak dogodio se kad je Stoltzfus podigao Pyfera na bacanje, a ovaj se pokušao dočekati na ruku, što mu očito nije bio dobar potez. Rezultat je izgledao vrlo gadno, a Pyfer je istog trenutka reagirao otkrivši kako ne može nastaviti borbu.

Komentatori su reagirali prvobitnim šokom, a ništa manje nije šokiran bio niti predsjednik UFC-a. Ipak, otkrio je kako je Pyfer već snimio ruku te da nije došlo do loma u predjelu lakta, kao što se prvobitno očekivalo. Zapravo mu je dislocirano rame. Ovako mu slijedi tek par tjedana mirovanja dok se ruka ne oporavi. Tko zna, možda dobije šansu još jednom tijekom ove sezone, ako uspije biti spreman na vrijeme.

Linker
25. travanj 2024 07:10