UFC

(VIDEO) Glavni akteri UFC 291 eventa odradili su sučeljavanja; Pogledajte najbolje trenutke

UFC 291 - sučeljavanja

 Screenshot (youtube, Ufc)
Velika UFC-ova konferencija za medije održana je sinoć ususret UFC 291 eventu

Jako blizu smo spektakularnom UFC 291 eventu. UFC-ova priredba u Salt Lake Cityju na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, a borci će danas odraditi službeno (i ceremonijalno) vaganje.

Kako to obično biva u tjednu uoči velikog ‘‘PPV‘‘ eventa, mnoštvo je aktivnosti koje borci odrađuju iz dana u dan. Četvrtkom navečer uvijek je na rasporedu konferencija za medije na kojoj se nađe i publika, a glavne zvijezde eventa istovremeno su okupljene na pozornici.

Predvodnici UFC 291 eventa su Dustin Poirier i Justin Gaethje, a pobjednik tog meča postat će novi nositelj ‘‘BMF‘‘ titule. Izgledno je da pobjednik tog meča postane i sljedećim izazivačem za UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji, a radi se i o revanšu ove dvojice boraca. 2018. godine Poirier je porazio Gaethjea tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, ali Dustin tvrdi da se nije previše fokusirao na tu pobjedu, niti svoje samopouzdanje bazira na tome.

‘‘Borili smo se prije pet godina. Cijeli trening kamp pristupamo ovome kao da se radi o posve novoj borbi. Na početku trening kampa moj tim i ja smo pogledali prošli meč između mene i Gaethjea, ali nakon toga više nismo gledali taj meč. Ovo je nova borba.‘‘, rekao je Poirier na sinoćnjoj konferenciji za medije.

Justin Gaethje i Dustin Poirier nisu ponudili konferenciju za medije u kojoj je prevladavao ‘‘trash talk‘‘ i nepotrebna verbalna prepucavanja. Više je nego očito uzajamno poštovanje koje gaje jedan prema drugom, a Gaethje je u hvalospjevima pričao o svom protivniku.

‘‘Rekao bih da je otporan. Pogodio sam nekim teškim udarcima, ozlijedio sam mu noge, ali niti u jednom trenutku nije djelovalo kao da će odustati. On je pravi ratnik i volim njegove borbe.‘‘, istaknuo je Justin.

Osim Poiriera i Gaethjea, na konferenciji za medije našlo se još nekoliko najvećih lica ovog eventa. Stephen Thompson pitao se zašto ne postoji ‘‘NMF‘‘ titula, odnosno pojas za ‘‘Najpristojnijeg borca‘‘ u UFC-u. Tony Ferguson bio je u poprilično smirenom izdanju, dok je Bobby Green djelovalo jako uzbuđeno. Green je Fergusonu štošta dobacivao i tijekom sučeljavanja, a očito Bobby uživa u prisustvu na ovako velikom eventu i velikoj konferenciji za medije.

Alex Pereira i Jan Blachowicz također nisu ulazili u nikakve verbalne sukobe, a njihovo sučeljavanje prošlo je bez ikakvih problema. Najbolje trenutke konferencije za medije, kao i ostala sučeljavanja možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
01. svibanj 2024 17:14