UFC

(VIDEO) Henry Cejudo u rap izdanju: Pogledajte urnebesnu posvetu Triple C-ja samom sebi

Henry Cejudo
 screenshot/YouTube
Iz 'Fighters Only' radionice dolazi rap uradak Henryja Cejuda imena 'Cringe Ass Henry'

Slijedom svih ovogodišnjih problema s pandemijom, dodjela "Fighters Only" MMA nagrada za 2019. godinu održat će se na samom kraju 2020. Kao što su to radili često u prošlosti, organizatori su i ovog puta odlučili istu najaviti putem glazbenih uradaka nekih MMA zvijezda. Ovog puta izbor je pao na Henryja Cejuda, koji je vjerojatno glavni kandidat za najboljeg borca godine.

Dokaz kako bivši UFC prvak muha i bantam kategorije ima dobar smisao za humor je to što je prihvatio zadatak da sam sebi odradi "diss". Spomenuti pojam predstavlja pjesmu u kojoj jedan izvođač kroz rime vrši napad na drugog. Jedino što je "Triple C" u pjesmi Cringe Ass Henry tako nešto odradio sam sebi.

Zašto ne smije u Disneyland? S koliko godina je izgubio nevinost? Gdje sve nosi svoju zlatnu medalju? Što je njegov šarm? Sve je to na vrlo simpatičan način opjevao u pjesmi gdje još spominje neke bivše protivnike, ali i Seana O'Malleya. Uostalom, pogledajte.

Kao što smo već naveli, ovo je od ranije poznata praksa gdje je uvjerljivo najpoznatiji uradak onaj "All About That Cake" Daniela Cormiera, no prošli su kroz ovo još neki borci poput Rashada Evansa, Bena Askrena, Johnyja Hendricksa i Urijaha Fabera. Svi su oni bili spremni našaliti se na vlastiti račun.

Cejudo inače nije jedini koji je ove godine opjevan. Da bi se prostora dalo i Bellatoru, svoj dio odradio je Phil Davis, uz pomoć Dominicka Cruza. Inače, dodjela Fighters Only nagrada, za koje su glasovali fanovi iz cijelog svijeta, dogodit će se 26. prosinca.

Linker
26. travanj 2024 09:56