UFC

(VIDEO) Hill objasnio odgodu TOP 15 okršaja: ‘Od tog dana više ništa nije dobro, iskašljavao sam krv...‘

Jamahal Hill
 Screenshot (Instagram)
‘U pitanju je zdravlje, a kada je tako, onda je moja pažnja usmjerena isključivo na to‘

Poluteškaški okršaj u kojem smo trebali gledati Jamahala Hilla i Paula Craiga ipak se neće održati na UFC Vegas 22 priredbi koja je zakazana za 20. ožujka.

Prvi je ovu informaciju preko društvenih mreža otkrio Craig koji je u svojoj objavi napisao da je borba odgođena zbog Hilla koji se, prema njegovim riječima, "povukao".

Nedugo nakon škotskog borca, o svemu se oglasio i nekadašnji protivnik Darka Stošića. Hill je u nešto podužem obraćanju otkrio da boluje od COVIDA-19 i da vodi borbu s nešto ozbiljnijim simptomima.

"Borba je odgođena, a ne otkazana. Nisam se ja iz ničega povukao. Čak sam i sam zatražio da isti 'matchup' ostane u igri", odmah je u startu objasnio Hill pa dodao:

"COVID mi je uzrokovao komplikacije. Zarazio sam se prije nešto više od tjedan dana i od tog dana ništa više nije dobro. Počelo je s povišenom temperaturom i od tada se borim sa svim vrstama simptoma, uključujući zatezanja u prsima, otežanog disanja, a jučer sam i iskašljavao krv. Zanemarite što drugi pričaju, u pitanju je moje zdravlje, a kada je tako, onda je moja pažnja usmjerena isključivo na to", poručio je Hill preko Instagrama.

Linker
25. travanj 2024 09:49