UFC

(VIDEO) Zavirite u Ngannouove pripreme tri tjedna prije borbe protiv Miočića

Francis Ngannou i Ilir Latifi
 screenshot (YouTube)
Francis Ngannou na svojoj je YouTube stranici objavio novi video s priprema za UFC 260

Već neko vrijeme Francis Ngannou fanove o svom životu i treningu obaviještava putem videa koje objavljuje na svojoj službenoj YouTube stranici. Na istoj je prikupio više od sto tisuća pretplatnika, a poseban je dio sad posvetio pripremama za najveću borbu svoje dosadašnje karijere, ovu koju će 27. ožujka odraditi protiv Stipe Miočića.

Jučer je tako objavio posljednju epizodu na kojoj na početku pratimo opremanja pošiljke donacije u Afriku. Donacije koja se sastoji od nekoliko automobila i opreme za dvoranu, a u svemu su mu pomogli članovi njegovog tima i prijatelji.

Nakon navedenog slijedi onaj zanimljiviji dio, snimljen u Xtreme Couture dvorani. Tamo Francis odrađuje glavni dio priprema, a ovog puta možemo vidjeti dio treninga, ali i sparinga s Ilirom Latifijem. Lako je zaključiti koja je svrha snažnog švedsko-albanskog borca hrvačke baze.

Ovaj video zapravo je nastavak na ono što je Francis objavio prije tjedan dana, odnosno prvu epizodu, u kojoj iz dvorane možemo vidjeti i ponešto više. Lako je iz viđenog zaključiti da Francis ovog puta puno radi na hrvanju, no neće zanemariti niti svoje udarce, putem kojih će sigurno još jednom pokušati doći do pobjede. Ipak, nema sumnje kako mu je ovog puta cilj spriječiti ono na što u prošloj borbi protiv Miočića nije imao odgovora.

Ngannou u drugu borbu protiv Miočića ulazi s puno nepoznanica za javnost. On je najavio kako je u tri godine od prve borbe napredovao, no to se u njegovim borbama nije moglo vidjeti. U istima je do pobjeda dolazi ekspresno te na gotovo isti način kao prije prve borbe protiv Miočića, tek ponešto brže. I upravo zbog toga nam je taj 27. ožujka toliko intrigantan.

Linker
15. travanj 2024 13:42