UFC

(VIDEO) Invicta 39: Prvakinja pala vagu i predala pojas već prije današnje borbe

Jinh Yu Frey i Pearl Gonzalez
 screenshot/Youtube
Invicta FC promocija danas će održati svoj prvi program u 2020. godini, a već na vaganju imali su velikih problema. Naime, glavna zvijezda priredbe i dosadašnja prvakinja atom kategorije, Jinh Yu Frey, došla je preteška i automatski je već prije borbe ostala bez pojasa. Borba će se održati, ali isti može osvojiti samo njena protivnica Ashley Cummins.

Na programu prve ovogodišnje priredbe najveće ženske MMA promocije, koji se održava u Kansas Cityju, trebalo se održati sedam borbi. No, već prvi problemi pojavili su se na jutarnjem vaganju kad se tamo nije pojavila Shanna Young budući da joj je pozililo te je njena borba protiv Dalane Torquato otkazana. Iz Invicte bi vjerojatno bili zadovoljni da su to bili svi problemi, no bilo je i većih.

Jinh Yu Frey došla je na vaganje s 300 grama preko granice atom kategorije te je odmah ostala bez svog pojasa. Njega tako danas neće niti braniti nego će se samo pokušati izboriti da do njega ne dođe Ashley Cummins. Naime, izazivačica je zadovoljila potrebne kilograme te njoj pobjeda i dalje donosi titulu nove prvakinje.

Sunaslovna borba trebala bi donijeti novu izazivačicu u muha kategoriji. Najveća zvijezda ove promocije, Pearl Gonzalez, još jednom je uzrokovala najveće ovacija na vaganju, a do svog drugog pokušaja osvajanja titule pokušat će doći preko Mirande Maverick.

Invicta 39 - Rezultati vaganja

Jinh Yu Frey (105.8) vs. Ashley Cummins (104.5)
Pearl Gonzalez (124.7) vs. Miranda Maverick (125.1)
Shanna Young (N/A) vs. Dalana Torquato (125.1)
Alesha Zappitella (105.5) vs. Kelly D’Angelo (105.8)
Erin Blanchfield (125.1) vs. Victoria Leonardo (124.6)
Jillian DeCoursey (105.7) vs. Linda Mihalec (105.2)
Kristina Pettigrew (135.3) vs. Monica Franco (134.8)

Linker
17. travanj 2024 11:53