Ostalo

Atraktivna i provokativna Pearl Gonzalez ugovorila novi nastup u najbrutalnijem sportu na svijetu

Pearl Gonzalez
 Instagram
Popularnu Pearl čekat će djevojka koja je savladala Paige VanZant

Iako već dugo vremena nije članica UFC-a, Pearl Gonzalez jako je dobro naplatila svoja dva pojavljivanja u borilištu najveće svjetske MMA promocije. 2017. godine upisala je tamo dva nastupa, ali je više ostala poznata po velikim problemima koje su uzrokovale njeni umeci u grudima, radi kojih gotovo nije dobila dozvolu za nastup od strane komisije New Yorka. Nakon kratke UFC epizode nastupala je neko vrijeme u Invicti, gdje se borila za titulu, a konstantno je podizala količinu fanova, time dolazeći do novih poslovnih prilika. Naravno, njen alat je atraktivni izgled i provokativne fotografije, a radna površina Instagram, na kojem je prati 263 tisuće fanova.

Ove godine postala je članicom Bare Knuckle Fighting Championshipa, a u organizaciji najbrutalnijeg sporta na svijetu upisala je već jedan nastup, uspješno savladavši Clarisu Sigalu. Pearl je ozbiljno shvatila svoj novi smjer u karijeri pa je krenula trenirati sa sestrama Serrano, ponajboljim boksačicama svijeta, a jedan od trenera joj je i Roy Jones Jr., jedan od najboljih boksača u povijesti. Sama odluka o odlasku u BKFC, budući da je Pearl prije svega grapplerica, iznenadila je, ali ona je u prvom nastupu pokazala da se dobro pripremila.

Sad je na redu druga borba, a promocija se pobrinula da ovog puta tu bude i ozbiljnija te poznatija protivnica. Zapravo, ne znamo koliko ozbiljna borkinja je Britain Hart, ali znamo kako je stekla ime i popularnost pobjedom nad još jednom akvizicijom od koje je BKFC puno očekivao, Paige VanZant. Njihova borba na rasporedu je 12. studenog.

Dolazak Pearl u BKFC samo je bio nastavak njihovog niza dovođenje borkinja koje su se istaknule atraktivnim izgledom i pratiteljima na svojim Instagram profilima. U promociju je tako dovedena još jedna borkinja slične priče, Rachael Ostovich, koja je također bila uspješna u debiju, također protiv VanZant, koja bi svoju posljednju borbu na BKFC ugovoru trebala imati u siječnju.

Što se tiče Pearl, ona je u prvoj borbi dokazala ozbiljnost te želju napraviti nešto više u ovoj promociji, prije svega doći do titule. Tu bi onda došli i bolji honorari. Iako, ova 35-godišnjakinja u posljednje vrijeme radi više poslova i to jako dobro pa je između ostalog postala voditeljica, komentatorica i najavljivačica, a broj sponzoriranih objava na već toliko puta spomenutog Instagramu je porastao. Uostalom, zašto ne iskoristiti ono što je majka priroda dala.

Linker
30. travanj 2024 06:20