UFC

(VIDEO) Isplivala snimka žestokog sparinga: Strickland i PFL-ov prvak ‘mlate‘ se bez ikakve zadrške

 screenshot (Twitter)
UFC-ov hit borac srednje kategorije uistinu uživa u borbi, a očito je našao i takvog partnera

Kad smo posljednji put vidjeli neku snimku iz dvorane u kojoj trenira UFC-ov borac srednje kategorije Sean Strickland, bio je to njegov sukob s BJJ borcem Orlandom Sanchezom, nakon što je ovaj, po mišljenju Stricklanda, tijekom sparinga napravio prljavi potez. Inače vrlo temperamentni Strickland pokazao se kao čovjek izuzetno kratkog fitilja pa je tada s njim krenuo u obračun koji su tek ostali borci iz dvorane uspjeli zaustaviti.

Sad se na internetu pojavila nova snimka iz dvorane, a na njoj vidimo Stricklanda u žestokom sparingu. Partner mu je prošlosezonski PFL prvak Emiliano Sordi, a malo je reći da se oni ne štede. U snimci koja traje 40 sekundi vidimo izuzetno motiviranog Stricklanda kako glasno viče te time tjera svog partnera u okršaj, a nakon što je rekao kako je preostalo još 20 sekundi nikakve kontrole više nije bilo.

Ukratko, Strickland i Sordi su se kvalitetno potukli te pokazali kako od njih u sparingu nema štednje. Komentari su bili različiti, od onih kako su njih dvojica samo suborci koji jedan drugog pripremaju za rat, do onih kako Strickland jednostavno ima toliku želju za borbom i nanošenjem boli da to provodi i u svakodnevnom sparingu.

Strickland se inače priprema za borbu protiv Lukea Rockholda, koju će početkom studenog odraditi na UFC 268 priredbi. Sordi je ove sezone ranije eliminiran iz PFL-a te neće nastupiti za mjesec dana na finalnoj priredbi.

Linker
27. travanj 2024 01:53