UFC

(VIDEO) Israel Adesanya objasnio kako se pravilno čita njegovo prezime

Israel Adesanya
 Instagram
Israel Adesanya novi je UFC-ov prvak srednje kategorije i potencijal za sportsku superzvijezdu. Tako nije zgorega znati kako se njegovo nigerijsko prezime zapravo pravilno čita.

Do sada smo većinom slušali isti izgovor njegovog prezimena, koji je zapravo onakav kako bi većina pročitala. Umjesto slova 'y' stavimo 'j' i dobijemo izgovor kakav su do sada koristili svi mediji i komentatori njegovih borbi, "Adesanja". No, Nigerijac koji nastupa pod zastavom Novog Zelanda otkrio je da to zapravo nije pravilan način izgovora njegovog šampionskog prezimena.

Kako se njegovo prezime zapravo izgovara, pitao ga je Ariel Helwani tijekom gostovanja u njegovom showu na ESPN-u. Nakon što mu je on objasnio shvatili smo da zapravo cijeli svijet nije daleko od pravog izgovora njegovog prezime, no njemu bi bilo jako drago da se te male finese prilagode i da se od sada njegovo prezime izgovara upravo tako. Kako? Teško da to možemo na pravi način otkriti putem teksta. Srećom, zbog toga je tu video trenutka kad Israel Adesanya izgovara svoje prezime na pravi način. Hoćete li ga već idući put pročitati na taj način?

Linker
26. travanj 2024 10:37