UFC

(VIDEO) Izbila je tučnjava na tribinama UFC-ovog eventa u Meksiku, Dana White reagirao: ‘Jedna od najluđih stvari koje sam vidio‘

Tučnjava na tribinama UFC-ovog eventa (lijevo) | Dana White (desno)

 Screenshot (twitter, Oscar Willis; Youtube, The Mac Life)
Nekoliko gledatelja fizički se obračunalo tijekom UFC-ovog eventa u glavnom gradu Meksika

Kavez u Areni CDMX u Mexico Cityju nije bio jedino poprište tučnjave na sinoć održanom UFC Fight Night 237 eventu u Meksiku. Naime, osim boraca koji su se borili u kavezu, svojevrsna borba vodila se i na tribinama spomenute Arene CDMX.

Netom prije nego je Manuel Torres proglašen pobjednikom nakon što je završio Chrisa Duncana u prvoj rundi, izbila je tučnjava na tribinama. Nekoliko gledatelja sudjelovao je u fizičkom sukobu. Ostali fanovi s oduševljenjem su pratili tučnjavu, a posebno ih je oduševio muškarac u crnoj košulji.

Krupniji tip svojim udarcima dvojicu tipova poslao je na tlo i zadobio je ovacije publike. Bruce Buffer istovremeno je pokušavao proglasiti pobjednika, ali pažnja gledatelja u potpunosti je bila usmjerena na ovu tučnjavu koja se odvijala na tribinama.

Neposredno nakon završetka eventa, oglasio se i UFC-ov predsjednik Dana White. Tijekom konferencije za medije, White je upitan da se izjasni o ovom incidentu koji se dogodio na tribinama. Mnoge je zanimalo rade li ovakvi incidenti štetu UFC-ovoj reputaciji, a UFC-ov predsjednik rekao je sljedeće:

‘‘Tučnjava na tribinama ne izgleda dobro za UFC? Takve stvari nikad se ne događaju, doslovno nikad. Dogodilo se ovdje u Mexico Cityju ipak. Ono što je ludo jest osjećaj da je ta tučnjava ‘vječno‘ potrajala. Nitko nije pokušavao zaustaviti tučnjavu. Čekao sam da zaštitari dođu, ali oni su ih pustili da odrade tučnjavu do kraja.

Bila je to jedna od najluđih stvari koje sam ikad vidio. Mislim da ovo nije loše za UFC-ov imidž. Dogodilo se i to je kraj priče. Mislim da nakon toga nitko više nije htio pokušati nešto takvo. Nije bilo osiguranja. Borba se odvijala do samog kraja. Nikada u životu nisam svjedočio nečem takvom.‘‘, rekao je Dana.

Naravno, Dana White nije u pravu s tvrdnjom da se tučnjave na tribinama tijekom UFC-ovih evenata nikad prije nisu događale. U svježem nam nam je sjećanju tučnjava koja se dogodila krajem prošle godine tijekom UFC 296 eventa. Tada su se potukli Sean Strickland i Dricus Du Plessis, UFC-ovi borci srednje kategorije, a tučnjave su se događale i prije toga.

Ova u Mexico Cityju ipak je posebna, upravo zbog činjenice da se nesmetano odvijala.

Linker
06. svibanj 2024 18:50