UFC

(VIDEO) ‘Izvukao si ono najbolje iz mene!‘ Pogledajte prve trenutke nakon borbe Ngannoua i Miočića

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 screenshot (YouTube, UFC)
S jedne strane euforija, s druge tuga i nevjerica, tako je izgledao kraj UFC 260 priredbe

"The Thrill and the Agony" uvijek nam daje uvid u onu jednu drugu stranu UFC borbi, s naglaskom na emocije. Kako su većinom one dijametralno suprotne, ovisno na kut kojeg borca gledamo, tako je bilo i na UFC 260 priredbi, u čijoj je glavnoj borbi Francis Ngannou savladao Stipu Miočića i time postao UFC prvak teške kategorije.

Nevjerojatna tuga i nevjerica viđeni su u Stipinom kutu, a posebno je teško reagirao boksački trener Alex "Diddy" Cooper, koji se jednostavno slomio. S druge strane je naravno euforija preuzela cijeli tim novog prvaka, a u prvom planu bio je čovjek koji ga je doveo na tron, trener Eric Nicksick.

Posebno zanimljivo je popratiti i razgovor sudionika u Octagonu, gdje je Francis poručio Stipi kako je izvukao ono najbolje od njega. Bivši prvak je sve stoički podnio, iskreno čestitao, a onda napustio Octagon pokušavajući zadržati ponos na licu.

Što su još uhvatile UFC-ove kamere te kako su izgledale reakcije nakon sunaslovne borbe, pogledajte u videu ispod teksta. Cijela epizoda, u kojoj su uključene i neke druge borbe, dostupna je na UFC Fight Passu.

Linker
16. travanj 2024 07:34