UFC

(VIDEO Joanna još jednom pokazala svoju 'tamnu' stranu, Romera fascinirao Israelov sat

Weili Zhang, Dana White i Joanna Jedrzejczyk
 screenshot/Youtube
Održana su prva sučeljavanja UFC 248 priredbe na kojima smo prvi put mogli vidjeti sudionike borbi sučeljene licem u lice. Da ne bi sve prošlo mirno, pobrinula se Joanna Jedrzejczyk još jednom pokazavši svoju 'tamnu', mnogi bi rekli bahatu stranu.

Prva sučeljavanja najčešće prolaze mirno i opušteno, budući da se sudionici borbi nalaze u procesu skidanja kilograma i rijetko kome je do podizanja tenzija. Najbolje su to dokazali Israel Adesanya i Yoel Romero koji su sve odradili uz osmjehe, a tijekom rukovanja je Romera fascinirao sat na ruci njegovog protivnika.

Nije bilo problema niti kod preostala četiri muška para koji su se našli na pozornici, no zato je tu bila Joanna Jedrzejczyk. Nakon mirnije i staloženije odrađenog "fight weeka" za borbu protiv Michelle Waterson, Poljakinja je ponovno prezentirala ponašanje kakvo smo posljednji put vidjeti kod druge borbe protiv Rose Namajunas. Odmah se pokušala Weili unijeti u lice, a nakon što su razdvojene je krenuo njen monolog.

"Ono što si jučer napravila mojim fanovima, to se ne radi. Nema zajebavanja s poljskom nacijom. Deklasirat ću te u subotu, obećavam ti da se nisi susrela s nekim kao što sam ja. Zatvorit ću tvoja usta mojim šakama. Iznutra si samo mala djevojčica i to ću ti pokazati. Pokaži respekt prema kraljica. Ne znaš što ti ni govorim sada, ali razgovarat ćemo u subotu. Natjerat ću te da odustaneš", Joanna nije prestajala pričati, dok joj je Kineskinja samo jednom pokušala reći da zašuti.

Što je Weili Zhang napravila Joanninim fanovima? To su se pitali i komentatori na Twitteru i Redditu, no odgovor nismo uspjeli naći. Svakako je ova cijela situacija podigla tenzije, a vidjet ćemo kako će izgledati večerašnje ceremonijalno vaganje, oko kojeg su fanovi već sad uzbuđeni. Sva sučeljavanja možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 13:29