UFC

(VIDEO) Jon Jones i Israel Adesanya imali bliski susret u kasinu, pogledajte što se dogodilo nakon toga

Israel Adesanya i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
Ovo im je bio jedan od prvih pravih susreta uživo

Ako ste imalo pratili zbivanja u UFC-u u posljednjih nekoliko godina, znate da su prepirke između Jona Jonesa i Israela Adesanye bile podosta česte. Kada je Adesanya započeo svoj zvjezdani uspon u UFC-u, "trash talk" između Jonesa i njega bio je gotovo pa neminovan.

S vremenom je to postalo i podosta ružno, jer su frekventno spominjali i roditelje te je obična prepirka prerastala u ozbiljne svađe. Samim time, tada je postojala nada i za njihovu međusobnu borbu, a taj "superfight" u kojem bi se Adesanya popeo u polutešku kategoriju bio bi jedan od najvećih događaja u povijesti UFC-a.

Ipak, to se na kraju nije dogodilo jer je Jones uzeo poveću pauzu od borbi, dok je Adesanya naknadno pokušao osvojiti drugi pojas, no zaustavio ga je Jan Blachowicz na UFC-u 259 u ožujku (treći mjesec) 2021. godine. Ipak, i dalje smo imali dojam da se njih dvojica baš i ne podnose, no s vremenom se to počelo mijenjati.

Sve se preokrenulo ovog tjedna kada su se sreli u Las Vegasu u jednom kasinu. Naime, prvo su imali sekvencu u kojoj su u dobrom raspoloženju sjedili za stolom i zafrkavali se, a nakon toga su odradili sučeljavanje i "sparing" na hodnicima hotela.

Sve ovo upućuje na to da bi u potpunosti mogli zakopati ratnu sjekiru, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Linker
04. svibanj 2024 14:57