UFC

(VIDEO) Jon Jones krenuo trenirati za veliki okršaj sa Stipom Miočićem: ‘Još 16 tjedana da postanem zvijer!‘

Jon Jones

 Screenshot/X (Jon Jones)
Aktualni UFC-ov teškaški prvak odagnao je sumnje u svoj povratak, odnosno u novo otkazivanje meča sa Stipom

Iako su proteklih dana u medijskom prostoru zavladale nedoumice oko povratka Jona Jonesa u UFC-ov oktogon, a koje je ponajviše on sam osnaživao svojim tvrdnjama o novim ozljedama, čini se kako će se "Bones" ipak vratiti u planiranom terminu (11. studenog) i konačno odmjeriti snage sa Stipom Miočićem u dugoočekivanom meču za monumentalnu ostavštinu.

Takav zaključak, naime, proizlazi iz Jonesove jučerašnje (dan prije 37. rođendana) objave na X-u, a u kojoj je s borilačkom javnošću podijelio dva videozapisa svog kućnog bazičnog treninga, te ih upotpunio prigodnim tekstom.

"Sutra ću napuniti 37 godina! Imam 118 kilograma 16 tjedana prije borbe s najuspješnijim teškašem u povijesti UFC-a. Osjećam se kao da sam u dobroj poziciji neposredno prije početka trening-kampa. U ovim je videima moja forma daleko od savršene, ali sam zadovoljan s obzirom na operacije koje sam nedavno imao. Imam još 16 tjedana da postanem zvijer, a to je točno ono što ću učiniti", napisao je aktualni prvak UFC-ove kraljevske divizije koji je, dakle, danas ušao u 37. godinu života.

U kakvoj je to Jones formi, odnosno kako radi zgibove i vježbu za trbušne mišiće ("hanging knee raises") možete pogledati u videozapisima koji slijede.

Linker
16. listopad 2024 20:01