UFC

(VIDEO) Jon Jones udarao fokusere golim šakama i poručio: ‘Točno sam gdje trebam biti‘

Jon Jones

 Screenshot (instagram, Jon Jones)
Još nije najavio ništa konkretno

Bivši prvak poluteške kategorije Jon Jones još uvijek nije najavio datum i protivnika svog debija u teškoj kategoriji. Svima je poznato kako je radio na mišićnoj masi kako bi se mogao nositi s najboljim teškašima svijeta, a neki dan je i objavio video u kojem golim šakama udara fokusere.

35-godišnji Jones već otprilike dvije godine govori o svom prelasku u tešku kategoriju. Na društvenim mrežama je već odavno ‘zaratio‘ sa većinom top boraca u teškoj kategoriji, ali još uvijek se čeka nešto konkretnije od toga. Spominjala se tu često borba protiv Stipe Miočića za privremenu titulu, spominjao je i direktan napad na titulu koju drži Francis Ngannou, ali još uvijek ništa.

Ove godine se priča oko Jonesa dodatno zakuhala kada je proglašen krivim za obiteljsko nasilje, a napustio je i svoju dugogodišnju dvoranu Jackson Wink MMA nakon što je uhićen. Nakon toga je radio s različitim trenerima, a javnosti najzanimljivija je suradnja s bivšim prvakom, Henryjem Cejudom.

Ako ništa drugo, vidimo da Jones barem trenira za svoj debi. Posljednji put je nastupao početkom 2019. godine kada je u vrlo tijesnoj borbi pobijedio Dominicka Reyesa, a nakon toga nije bio ni u pregovorima za neku borbu.

Nadamo se da ćemo uskoro gledati Stipu i Jonesa, a do tada uživajte u kadrovima Jonesovog treninga:

Linker
20. travanj 2024 04:37