UFC

Francis Ngannou reagirao na pobjedu Mohammeda Usmana: ‘Novi teškaški izazivač je rođen‘

Ngannou i Usman

 Screenshot (youtube, Ufc, Themaclife)
Usman je nokautirao protivnika u drugoj rundi

Svima je već poznato kako su Francis Ngannou i Kamaru Usman veliki prijatelji, tako da ne čude pretjerani hvalospjevi koje je prvak teške kategorije izrekao nakon sinoćnje pobjede Mohammeda Usmana nokautom u drugoj rundi.

U sklopu glavnog dijela večeri subotnjeg UFC Vegas 59 eventa gledali smo i finala ‘TUF-a‘. Mohammed Usman ga je i osvojio nokautiravši Zaca Paugu u drugoj rundi, a odmah se javio i Ngannou na svom Twitter profiu gdje je napisao:

‘‘Novi izazivač teške kategorije je upravo rođen, a ja osobno ne želim imati posla s ovim čovjekom. Čestitke brate.‘‘

Inače, Mohammed je mlađi brat trenutnog prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana. Ovom pobjedom Mohammed je postavio omjer od osam pobjeda i dva poraza, a ovime je osvojio i ugovor s UFC-om. Nakon pobjede Usman je rekao:

‘‘Namučio sam se da dođem do tu. Borba je borba, to nema veze što je Kamaru moj brat, ja sam u finalu Ultimate fightera, morao sam pobijediti dvije zvijeri od 120 kilograma da bi bio ovdje. Nitko me ovdje nije stavio jer sam ja brat Kamarua Usmana.‘‘

‘‘To je krivo, svatko se bori za sebe. Zato ovo volim, svi govore o mom bratu a ja se moram još boriti i pobjeđivati da bih uopće bio ovdje.‘‘, zaključio je Muhammed.

Linker
08. svibanj 2024 18:27