UFC

(VIDEO) Jones priprema tijelo za tešku, ali i prijeti Adesanyi: 'Sad ti doslovno mogu otkinuti ruku!'

Jon Jones
 Instagram
"Istina je ta da si već sad moja pi*kica. Voliš biti neporažen, a vidio si što se događalo svima drugima"

Jon Jones imao je jednu poruku za Israela Adesanyu, a nedugo nakon toga objavio je i video koji nam prikazuje kako svoje tijelo priprema za dugoiščekivani teškaški debi.

'Bones' je, podsjetimo, napustio svoju titulu u poluteškoj kako bi se posvetio izazovima u 'kraljevskoj' kategoriji, ali čini se kako to nije bitno utjecalo na njegove i 'Izzyjeve' planove da se jednog dana sretnu u Octagonu.

"Samo želim raz*ebati Jona Jonesa i to ću napraviti, ali moram o tome razgovarati Eugeneom (svojim trenerom, op.a.)", rekao je prvak iz srednje kategorije nakon što je proteklog vikenda obranio titulu u meču s Paulom Costom, a njegova izjava nije promaknula Jonesu.

"ALI što? Preko 100 puta si ušao u ring i još uvijek nisi spreman!? Imaš prednost u godinama i otprilike četiri puta više borilačkog iskustva. Ali istina je ta da si već sad moja pi*kica. Voliš biti neporažen, a vidio si što se događalo svima drugima. Jačaš svoju vrijednost tako što spominješ moje ime i toga si svjestan. Ti ne želiš pravi okršaj i znaš dobro da to neće biti kickboxing meč gdje ću ja samo stajati pred tobom. Ja se spremam za teškaše i u ovim trenucima bih ti doslovno mogao otkinuti jednu ruku", napisao je Jones na Instagramu, a nedugo nakon toga i objavio jednu snimku s treninga kojom je mnoge fanove podsjetio na popularnu Dragon Ball animiranu seriju.

Kome biste vi dali prednost u meču Jonesa i Adesanye?

View this post on Instagram

“this isn’t even my final form”

A post shared by BONY (@jonnybones) on

Linker
27. travanj 2024 20:45