UFC

(VIDEO) Još impresivnije, još brutalnije! Pogledajte bombe Stipe i Cormiera u HD usporenim snimkama!

Cormier vs. Miočić
 screenshot
Objavljena je Fight Motion kompilacija UFC 241 priredbe, na kojoj najbolju akciju možemo vidjeti u HD usporenim snimkama, tzv. UFC-ove "phantom kamere". U prvom su planu udarci iz glavne borbe, one između Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

UFC 241 bila je priredba koja je oduševila apsolutno sve fanove borilačkog sporta. Borbe su bile toliko sadržajne, uzbudljive i kvalitetne da je rijetko tko zapravo primijetio da su samo tri borbe od ukupno 12 završile prekidom. Većina onim koje su potrajale 15 minuta su zapravo ponudile 15 minuta akcije i testa izdržljivosti za borce koji su se sučelili u Octagonu.

Za jako dobar pregled akcije koju smo mogli gledati uvijek se potrudi ekipe iz UFC-ove video sekcije putem "Fight Motion" kompilacije. Riječ je o snimkama posebnih kamera, još uvijek previše kvalitetne slike i rezolucije da bi se njihove snimke mogle emitirati putem TV-a. Zbog je tu internet i najbolji svjetski video servis Youtube. Na njega UFC postavlja kompilaciju najboljih udaraca snimljenih upravo tim kamerama. Dovoljno je samo odabrati HD 1080p opciju i uživati u pregledu udaraca, ali i njihovi trenutnih efekata na tijelo ili lice borca koji je udarac primio.

U ovu kompilaciju uvrštena je akcija iz gotovo svih UFC 241 borbi. Naravno, u prvom planu su one glavne, a sve kulminirala vrlo dobro odabranom dozom akcije iz glavne borbe priredbe, one između Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Pogledajte!

Linker
04. travanj 2024 02:34