UFC

(VIDEO) Kako postati veći od sporta?! Pogledajte kompilaciju McGregorovih pobjeda prekidom

Alvarez vs. McGregor
 screenshot/Youtube
Conor McGregor se vraća! Još samo tri dana ostalo je do večeri kad će najpopularniji borac u povijesti, i čovjek koji je na više načina postao veći od samog sporta, zakoračiti u Octagon. Tim putem UFC je objavio kompilaciju njegovih najboljih završnica koje su sigurno jedan od važnijih razloga zašto je 'Notorious' postao ovo što je danas.

U UFC je Conor McGregor došao 2013. godine, nakon što je postao Cage Warriors prvak dvije različite divizije. Već prvim nastupom Irac je pokazao svoju karizmu, ali i nevjerojatnu ubojitost u kavezu. Prva velika stvar dogodila se u njegovom drugom nastupu, kad je na tribinama TD Gardena u Bostonu bila gomila irskih navijača, a kasnije se taj broj samo povećavao. I to ne samo njegovim sunarodnjacima nego fanovima iz cijelog svijeta koji su u McGregoru prepoznali nekoga koga žele pratiti.

No, još jednom vrijedi napomenuti kako ništa od toga ne bi postigao da nije bilo njegovog atraktivnog i ubojitog načina borbe. 31-godišnji Irac 19 od svojih 21 pobjedu ostvario je prekidom, od toga 18 nokautom. Bez toga teško da bi mu ikakva karizma, koje uistinu ima na izvoz, pomogla da postane ovo što je postao danas.

Ispod teksta nalazi se kompilacija njegovih najboljih završnica iz UFC-a i Cage Warriorsa, što je svakako jedan poseban dragulj na Youtubeu. Uživajte i pripremite se za vikend!

Linker
20. travanj 2024 12:31