UFC

(VIDEO) Kamere uhvatile Danu Whitea kako otvoreno nagovara Khabiba na povratak

Khabib Nurmagomedov i Dana White
 Screenshot/youtube
Dana White uistinu koristi svaku moguću priliku za nagovaranje Khabiba Nurmagomedova na povratak

Predsjednik UFC-a iskoristio je boravak u Abu Dhabiju za snimanje nove epizode svog "Lookin' for a Fight" showa. I dok je prošla dva puta snimio posebnu verziju imena "Lookin' Forward for a Fight", pokušavajući fanovima što bolje dočarati Fight Island, ovog puta vratio se staroj praksi. Naravno, prije svega smo pratili neke avanture Dane, Dina Thomasa i Matta Serre, no centralni događaj bila je priredba Abu Dhabi Warriors promocije.

Standardnom trojcu na priredbi se pridružio Khabib Nurmagomedov. I dok je Whiteova primarna zadaća na priredbi bila popratiti borbe i unutar njih pronaći potencijalne nove članove UFC-a, nije propustio pokušati Khabiba nagovoriti na povratak. U jednom trenutku vidimo i jako dobro čujemo strategiju kojom je to pokušao, još prije onog famoznog sastanka koji su kasnije održali.

"Borba Conora i Poiriera za sada postiže bolji 'trending' od tvoje borbe protiv Conora. Zamisli koliko bi napravio revanš Conora i tebe. Samo kažem...", rekao je White, dok je Khabib sve popratio osmijehom, bez da je dao ikakav znak. Podsjećamo, posljednja Khabibova izjava datira na prekjučer i odnosila se na to kako on nema namjeru razočarati svoju majku te kako je mirovina njegova aktualna odluka od koje nema namjeru odstupiti. Za one koji ne znaju, trending stvaraju brojke vezane uz materijale koji prate priredbu, poput Countdown najave i Embedded serijala, ali i već do sada kupljeni primjerci PPV prijenosa.

Spomenuti pokušaj nagovaranja nalazi se unutar videa, a epizodu se isplati pogledati i zbog njenih drugih sadržaja, uključujući nastupe dva borca koje bismo uskoro moglo vidjeti u UFC-u.

Dana White se očito još uvijek ne predaje te je gotovo sigurno kako će nakon UFC 257 priredbe, ovisno kakvim ona ishodima na kraju završila, imati neku novu poruku za borca kojem još uvijek nije oduzeo pojas prvaka niti je isti uklonjen s rang ljestvica. Khabib za sada čvrsto drži do svoje odluke i stava koji je iznio 24. listopada prošle godine, nakon pobjede protiv Justina Gaetjea.

Linker
22. travanj 2024 23:25